Twitter a publicat lista celor mai mediatizate mesaje din 2018, cu Lady Gaga, Barack Obama şi BTS în topul celor mai apreciaţi în anul 2018, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un mesaj publicat de Lady Gaga acum şase ani a devenit al treilea cel mai mediatizat în 2018. În 2012, cântăreaţa a publicat un şir de numere şi litere, care a fost apreciat de 329.000 de ori şi redistribuit de 232.000 de ori. 

Şi într-un an în care au apărut activişti adolescenţi precum Emma Gonzalez, care luptă pentru controlul armelor, drepturile femeilor şi multe alte cauze, nimeni altul decât fostul preşedinte Barack Obama a început să-i promoveze pe aceşti tineri implicaţi. Cu 1,6 milioane de persoane care au apreciat mesajul său elocvent, ceea ce a publicat Obama pe Twitter a devenit cel de-al doilea cel mai plăcut "tweet" în 2018. 

"Tinerii au ajutat în toate schimbările prin care am trecut. Te inspiră mult să vezi acest spirit din nou la studenţi inteligenţi, neînfricaţi, care luptă pentru dreptul lor de a fi în siguranţă", a scris Obama în februarie, "protestând şi punând la cale lucruri pentru a face lumea aşa cum trebuie să fie V-am tot aşteptat. Şi vă susţinem!". 

Grupul muzical coreean BTS a avut de asemenea succes în Statele Unite în 2018. Când J-Hope, unul dintre membrii săi, a imitat popularul "In My Feelings Challenge", fanii din toată lumea au înnebunit. Videoclipul cu el dansând pe cântecul lui Drake a adunat pe Twitter 1,7 milioane de like-uri, devenind cea mai apreciată postare a anului. 

Nicki Minaj, Ariana Grande, "Game of Thrones" şi "Stranger Things" se află printre menţiuni în 2017 şi 2018.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.