Maria Răducanu, Daniel Jinga, Boier Bibescu, Zoia Alecu, Julie Mayaya se numără printre cei 100 de artişti care vor participa la emisiunea-concurs "Cântă acum cu mine", care va fi difuzată în curând la Pro TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cântăreţi, DJ, entertaineri, actori, profesori de canto, dar şi experţi din industria muzicală vor ocupa un loc în cel mai exigent şi divers juriu văzut vreodată într-un show de televiziune.

Adrian Nour, Dana Dorian, Cristina Caramarcu, Daniel Jinga, Andra Gogan, Tibi Scobiola, Maria Răducanu, Krem, Julie Mayaya, Stelian Milu, Boier Bibescu, Zoia Alecu, Jazzy Jo, Seredinschi, Andrei Ciopec, Jean Gavril, Emilia Dorobanţu, Ion Drăgan, Alina Dincă, Ciprian Teodorescu, Ana Maria Mirică, Lavinia Goste sau Marius Zorilă vor participa în această primăvară la show-ul "Cântă acum cu mine".

Rolul celor 100 este să valideze fiecare moment prezentat, să se ridice în picioare şi să cânte alături de concurenţii care reuşesc să transmită cât mai multă emoţie si energie.

Cei 100 nu vor judeca doar vocea, ci întreaga reprezentaţie, elementul cheie fiind atmosfera pe care participanţii reuşesc să o creeze în minutele în care se află pe scenă. Împreună cu Loredana, căpitanul lor, cei 100 vor decide dacă momentul fiecărui interpret care intră pe scena "Cântă acum cu mine" poate fi memorabil sau nu. 

"Cântă acum cu mine" (All together now) este un format TV internaţional în care fiecare concurent care intră pe scenă trebuie să facă tot posibilul să-i convingă pe cei 100 de muzicieni să cânte alături de el. Vocile care se alătură momentului reprezintă scorul fiecăruia, iar cel care obţine cel mai bun scor ajunge în marea finală şi poate câştiga marele premiu de 50.000 de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.