Showtime a anunţat că actorii Kevin Bacon şi Aldis Hodge vor juca rolurile principale în episodul pilot al serialului „City On a Hill”, pentru care Ben Affleck, Matt Damon şi Jennifer Todd vor fi producători executivi din partea Pearl Street Films.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scenariul episodului pilot este scris de Chuck MacLean care este şi producător executiv alături de Michael Cuesta, care deţine rolul de regizor. 

Produs de Showtime, „City On a Hill” - a cărui acţiune are loc în anii 1990 - are la bază o idee a lui Affleck şi a lui MacLean. 

Producţia acestuia va începe anul acesta, în Boston, potrivit Screen Daily.

Kevin Bacon, premiat cu un Glob de Aur pentru serialul „Taking Chance” (2009), este cunoscut din filme ca „Murder in the First” (1995), „The River Wild” (1994), „Apollo 13” (1995), „Mystic River” (2003) şi „Frost/Nixon” (2008). 

Aldis Hodge a fost premiat de Sindicatul Actorilor Americani pentru „Hidden Figures” (2016), trofeu împărţit cu întreaga distribuţie. A mai jucat în „The East” (2013), „A Good Day To Die Hard” (2013) şi „Jack Reacher: Never Go Back” (2016). În prezent, se află în producţie cu „The Brian Banks Story”, regizat de Tom Shadyac, în care deţine rolul principal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.