Postul britanic ITV1 va difuza joi un documentar care o prezintă pe regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii prin intermediul imaginilor personale şi inedite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe 21 aprilie, regina Angliei va împlini 95 de ani. Cu această ocazie, postul britanic ITV1 difuzează joi seară un documentar ce prezintă parcursul suveranei care deţine recordul de longevitate pe tronul britanic. 

Intitulat "The Queen Unseen", filmul va fi compus din imagini rare, niciodată difuzate, precum şi filme de amator. "Este regina noastră, aşa cum nu a mai fost văzută înainte", promite trailerul documentarului. 

"Prin videoclipuri rare şi nedifuzate, precum şi prin intermediul filmelor de amator recent descoperite, o vom descoperi pe adevărata Elizabeth Windsor. Descoperiţi regina în intimitate, cea care întotdeauna s-a sacrificat pentru coroană şi datorie", potrivit mărturiilor din documentar. 

Filmul arată şi secvenţe de viaţă privată a familiei regale, relativ necunoscută. 

Printre imaginile de arhivă, Daily Mail vorbeşte despre un film de vacanţă, realizat cu camera video la Crăciunul din 1953, pe când regina şi soţul ei erau în vacanţă. 

Cuplul format din guvernatorul general al Noii Zeelande din epocă, Willoughby Norrie, şi soţia sa, Patricia, i-au primit la domiciliul lor. În aceste imagini, poate fi văzut prinţul Philip care încearcă, fără succes, să se urce pe o saltea gonflabilă în piscină, sub privirile amuzate ale reginei Elizabeth a II-a, pe atunci în vârstă de 27 de ani. 

Cotidianul anunţă alte imagini din episoade emblematice cu suverana, în special un videoclip din 1960 în care îl ţine în braţe pe prinţul Andrew, pe atunci în vârstă de 7 ani, sau vizita sa la mareşalul Tito, dictatorul din fruntea Iugoslaviei, la Belgrad în 1972. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.