Hotelul La Maison de Caroline, clădire monument istoric construită la 1900, este de vânzare pentru 980.000 de euro, potrivit Romania Sotheby's International Realy.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Este situat în centrul vechi al oraşului Alba Iulia, pe o străduţă luminoasă, într-o zonă liniştită de case. Construită acum mai bine de 120 de ani, clădirea ce găzduieşte hotelul a fost martoră la scrierea cele mai importante pagini din istoria României, Marea Unire de la 1918.

Arhitectura clădirii este specifică sfârşitului de secol XIX, fiind realizată în stil unguresc, iar încăperile sale pline de istorie au aerul select al marilor idealuri. Are 18 camere şi 20 de băi şi este construită pe un teren de 750 de metri pătraţi. 

Proprietatea unei cunoscute familii de avocaţi până în anul 1950, La Maison de Caroline a păstrat din autenticitatea caselor de odinioară.

Proprietatea este monument istoric, are o suprafaţă construită desfăşurată de aproximativ 1.000 mp, şi  este dotată cu un restaurant cu capacitatea de 40 persoane, saună, jacuzzi şi cu o generoasă curte interioară.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.