HBO a cumpărat drepturile de difuzare, atât pentru televiziune, cât şi streaming, a documentarului „The Sentence”, care a fost prezentat în premieră la Festivalul de Film de la Sundance, informează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Realizat de Rudy Valdez, filmul este centrat pe povestea surorii lui, Cindy Shank, care a fost condamnată la 15 ani de închisoare, în 2008, fiind acuzată de conspiraţie la crime comise de iubitul ei decedat.

Documentarul a primit, sâmbătă seară, premiul publicului la Sundance.

Ideea lui Valdez de a face faţă acestei probleme a fost de a filma familia surorii lui pentru ea, evenimente mai mult sau mai puţin importante din viaţa rudelor. Împreună cu familia sa, Valdez a început lupta pentru eliberarea lui Shank în timpul ultimelor luni ale administraţiei Obama.

„The Sentence” a fost produs de Sam Bisbee şi Jackie Kelman Bisbee de la Park Pictures. Producători executivi sunt Wendy Neu, Lance Acord şi Theodora Dunlap.

HBO plănuieşte să difuzeze filmul anul acesta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.