„Harry & Meghan”, seria de documentare Netflix despre Prinţul Harry al Marii Britanii şi soţia sa, a acumulat mai mult timp de vizionare pe serviciul de streaming decât orice alt documentar în prima săptămână, a declarat marţi compania, potrivit The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primele trei episoade din „Harry & Meghan” au înregistrat 81,55 milioane de ore de vizionare în întreaga lume după premiera de joia trecută, a spus Netflix, „cele mai multe ore de vizionare dintre toate documentarele în săptămâna premierei”. Peste 28 de milioane de gospodării au urmărit cel puţin o parte a seriei.

„Harry & Meghan” a fost al doilea cel mai vizionat serial în limba engleză de pe Netflix la nivel global între 5 şi 11 decembrie, după „Wednesday”, de Tim Burton.

„Harry & Meghan” a fost serialul în limba engleză numărul 1 în timpul săptămânii în Marea Britanie şi numărul 2 în Australia şi SUA. A ajuns în top 10 Netflix în 85 de ţări.

În primele trei episoade, Ducele şi Ducesa de Sussex au făcut o serie de dezvăluiri, Meghan amintindu-şi prima ei ameninţare cu moartea, iar Harry vorbind despre faptul că au recurs la deghizări la întâlnirile lor pe fondul atenţiei uriaşe a presei.

Cuplul a fost plătit între 100 şi 150 de milioane de dolari de Netflix pentru a participa la seriale, documentare şi programe pentru copii de-a lungul mai multor ani, scrie The Guardian. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.