Fox Television a renunţat la Jussie Smollett, acuzat că şi-a înscenat atacul motivat de ură rasială, astfel că actorul nu va juca în ultimele două episoade ale serialului „Empire”, au transmis producătorii executivi ai show-ului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un comunicat citat de BBC, producătorii Lee Daniels, Danny Strong, Brett Mahoney, Brian Grazer, Sanaa Hamri, Francie Calfo şi Dennis Hammer au transmis că ultimele două săptămâni au fost „foarte stresante” pentru întreaga echipă.

Ei au caracterizat cazul în care este implicat Smollett drept „neplăcut”.

Jussie Smollett, în vârstă de 36 de ani, a fost reţinut joi de poliţia din Chicago şi eliberat după ce a plătit o cauţiune de 100.000 de dolari.

Acuzat că a dat declaraţii false, că şi-a înscenat un atac motivat de ură rasială luna trecută, poliţiştii au spus că el a făcut acest lucru pentru că era nemulţumit de salariul pe care îl primea pentru rolul din serialul „Empire” din partea 20th Century Fox Television. 

Smollett este acuzat că a plătit doi fraţi, Olabinjo şi Abimbola Osundairo, să îl atace fizic şi să strige injurii rasiste şi homofobe în noaptea de 29 spre 30 ianuarie.

Cei doi fraţi au fost reţinuţi pe 13 februarie, iar după două zile de interogatorii, au mărturisit că au fost plătiţi de Smollett.

Serialul „Empire” a fost lansat în 2015 şi se află acum la al cincilea sezon.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.