Flautistul Matei Ioachimescu şi pianistul venezuelean Alfredo Ovalles vor întreprinde, în perioada 27 februarie - 18 martie, turneul „La Vida Loca”, ce va ajunge în nouă oraşe din România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Turneul va începe la Oradea (Filarmonica de Stat) şi va continua la Cluj-Napoca, Timişoara, Deva, Mediaş, Bitriţa, Tecuci, Sfântu Gheorghe, pentru a se încheia pe 18 martie, la Bucureşti (Arcub).

Matei Ioachimescu, flautistul al cărui parcurs muzical a început în România şi s-a desăvârşit la Academia de Muzică din Viena, alături de Alfredo Ovalles, format la Universităţile din Statele Unite şi Austria, propun un repertoriu de muzică barocă, dar şi creaţii contemporane.

Pentru ediţia din acest an a turneului, cei doi au selectat partituri care depăşesc graniţele dintre muzica clasică, jazz, ajungând la pop- rock contemporan.

Calendarul turneului „La Vida Loca”:

27 februarie, Oradea, Filarmonica de Stat
28 februarie, Cluj-Napoca, Academia de Muzică
1 Martie, Timişoara, Filarmonica Banatul
3 martie, Deva, Colegiul Naţional Decebal
4 martie, Mediaş, Casa Schuller
5 martie, Bistriţa, Sinagoga
6 martie, Tecuci, Ateneu
17 martie, Sântu Gheorghe, Centrul Cultural Arcuş
18 martie, Bucureşti, Arcub

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.