Al 13-lea episod al serialului "Vlad", difuzat de Pro TV, a fost lider de audienţă, luni seară, pe toate segmentele de public. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, "Vlad" a înregistrat 11.4 puncte de rating şi 30.6% share.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel naţional, peste 1,9 milioane de telespectatori au urmărit povestea "Vlad", iar în minutul de maximă audienţă de la 22.02, peste 2,3 milioane de români au trăit suspansul şi emoţia din serial.

Luni, în ziua ultimului episod "Vlad", fanii serialului au avut ocazia să-şi cunoască actorii preferaţi şi împreună să vizioneze în avans finalul primului sezon.

15.000 de fani s-au înscris în concurs, iar 50 dintre ei au câştigat câte o invitaţie dublă la eveniment. Actorii au fost încântaţi de această întâlnire şi de faptul că au putut petrece câteva ore împreună cu fanii lor. Cei prezenţi la cinema au avut parte de o sesiune de autografe, au făcut foarte multe fotografii, au stat de vorbă cu actorii şi au avut şi multe curiozităţi legate de serial. 

"A fost minunat ieri, ne-am simţit măguliţi de prezenţa atâtor oameni la eveniment. A fost o plăcere, mai ales la vizionare, când auzeam reacţiile celor care se uitau la ultimul episod. Dezamăgirile şi aplauzele după secvenţele mai intense... a fost fantastic! Am ajuns acasă plin de entuziasm şi energie pentru filmarile la sezonul 2!", a spus Adrian Nartea. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.