Filmul „Yellow Submarine” al grupului The Beatles, lansat în urmă cu 50 de ani, este disponibil pentru streaming exclusiv pe Amazon Prime Video, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Musicalul animat cuprinde piese ca „Eleanor Rigby”, „When I’m Sixty-Four”, „Lucy in the Sky With Diamonds”, „All You Need Is Love” şi „It’s All Too Much”.

Filmul psihedelic este disponibil începând de vineri utilizatorilor Prime din SUA, Canada, Marea Britanie, Spania, Germania, Franţa şi Italia.

În plus, coloana sonoră este disponibilă pe Prime Music pentru prima dată în SUA, Marea Britanie, Spania, Germania, Franţa şi Italia. Ea este disponibilă pe Spotify şi Apple Music.

Filmul „Yellow Submarine” este regizat de George Dunnin, scris de Lee Minoff, Al Brodax, Jack Mendelsohn şi Erich Segal, cu o coloană sonoră adiţională compusăde George Martin, iar art director este Heinz Edelmann.

Pentru a marca jumătatea de secol de la lansare, filmul a fost relansat în cnematografe din America de Nord, de Abramorama, Apple Corps şi Universal Music Group.

Musicalul spune povestea luptei celor patru The Beatles, folosindu-se doar de puterea dragostei, cu Blue Meanies, care urăsc muzica. Între piesele care au fost folosite în film se numără „Lucy In The Sky With Diamonds”, „Nowhere Man”, „Eleanor Rigby” şi „All You Need Is Love”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.