Prima doamnă a Franţei, Brigitte Macron, va juca propriul rol într-un episod difuzat sâmbătă în mini-seria "Vestiaires", despre un club de înot pentru persoane cu dizabilităţi din Marsilia, a anunţat joi postul France 2, într-un videoclip publicat online.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ştiam că este fan al serialului. Pentru că îi place, o vom invita să joace cu noi", a povestit Adda Abdelli, autorul şi unul dintre actorii din serial care se află la al optulea sezon.

În episodul difuzat sâmbătă, de la ora 20.40, Brigitte Macron intră în vestiarul sportivilor pentru a vorbi cu ei. Ea poartă un taior albastru deschis cu care a fost îmbrăcată şi la ceremonia de predare-primire a mandatului dintre soţul ei şi François Hollande, în mai 2017. 

"Am emoţii", s-a confesat, foarte zâmbitoare, prima doamnă, care a predat literatură şi teatru, înainte de a poza cu echipa serialului. 

Preşedintele Emmanuel Macron a avut o scurtă apariţie în "La Traversée", un documentar despre Mai 68, realizat de cineastul Romain Goupil şi fostul deputat european Daniel Cohn-Bendit, prezentat în afara competiţiei anul acesta la Cannes.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.