VOYO va difuza în premieră cele mai iubite show-uri din România şi la nivel internaţional, competiţii sportive importante şi unele dintre cele mai apreciate podcasturi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iubitorii fotbalului pot vedea prima finală UEFA Europa Conference League din istorie, dintre AS Roma şi Feyenoord, în direct, pe 25 mai, de la ora 22.00. În fiecare weekend, VOYO transmite şi cele mai importante meciuri din UFC.

Vineri, 27 mai, poate fi urmărită, live, finala "Românii au talent". Iar din 28 mai, utilizatorii platformei pot vedea cel de-al 16-lea sezon "America’s Got Talent", show-ul care a făcut istorie în întreaga lume.

"Căsătoriţi pe nevăzute Australia", reality show-ul bazat pe ştiinţă, destinat celor care nu au avut noroc în dragoste, este pe VOYO în această vară. Cu ajutorul unor experţi în psihologie şi genetică, participanţii la acest show vor fi "potriviţi" de specialişti cu o persoană complet străină, dar compatibilă, cu care vor trebui să se căsătorească.

Jocurile din ultimele ediţii "Survivor România" se văd pe VOYO cu o zi înainte de difuzarea pe TV, iar finala va fi marţi, 31 mai, de la ora 20.30, pentru toţi cei care vor să-şi susţină favoriţii de oriunde ar fi. Şi show-urile "MasterChef" şi "Imperiul Leilor" pot fi urmărite în avans, iar finala show-ului de gătit va fi transmisă pe 2 iunie.

Vara aceasta, iubitorii podcasturilor vor avea în avans interviurile cu cele mai îndrăgite personalităţi publice din România. Denis Roabeş, solistul trupei The Motans şi Marius Ungureanu, expert Feng Shui, sunt doi dintre invitaţii lui Damian Drăghici, Mirabela Dauer şi Vlăduţa Lupău îşi vor deschide sufletul în podcastul "Lucruri Simple" cu Horia Brenciu, "Acasă la Măruţă" va ajunge Cosmin Seleşi, iar Amalia Enache va sta faţă-n faţă cu Mihai Craiu în show-ul digital "Cu Inima la Vedere".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.