Actorul Alec Baldwin l-a interpretat pe Donald Trump într-o ediţie specială a emisiunii „Saturday Night Live” („SNL”), în care preşedintele american transmite un mesaj de Crăciun de la Casa Albă, împodobeşte un brad „al ruşinii” şi afirmă că războiul cu Crăciunul s-a încheiat şi va fi înlocuit curând cu cel împotriva Coreei de Nord, informează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trump, interpretat de Alec Baldwin, apare în emisiune alături de soţia sa, Melania Trump, interpretată de Cecily Strong.

„Vine Crăciunul. Curând, Moş Crăciun alb va intra din casă în casă, luând cadouri de la musulmani şi migranţi aflaţi ilegal în Statele Unite ale Americii şi oferindu-le copiilor americani”, a mai spus Donald Trump interpretat de Alec Baldwin.

Personajul lui Baldwin explică apoi că va împodobi bradul de Crăciun, pe care l-a numit „bradul ruşinii”, cu ornamente ce au feţele „haterilor” şi „învinşilor” care au încercat să îl „distrugă” în acest an.

Prima persoană din staff-ul Casei Albe care a apărut în emisiune pentru a pune un ornament în brad a fost Kellyanne Conway, interpretată de Kate McKinnon. „Îl aleg pe directorul FBI căzut în dizgraţie James Comey”, a spus ea, ţinând în mână un ornament pentru brad pe care a fost lipită o imagine cu faţa lui Comey.

„Mulţumesc, Kellyanne! Care este dorinţa ta de Crăciun?”, a întrebat-o Trump. „Vreau să ies”, a răspuns ea. 

Apoi, a apărut purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Sarah Huckabee Sanders, interpretată de Aidy Bryant, care a agăţat în pom două ornamente, cu feţele lui Sean Spicer şi a lui Anthony Scaramucci, despre care a spus că au fost „cadavrele pe care a trebuit să calce” pentru a îşi obţine locul de muncă.

Alte persoane, precum Mike Pence, interpretat de Beck Bennett, şi Ivanka Trump, interpretată de Scarlett Johansson, au participat la împodobirea bradului. 

„Ivanka, ai ajuns, dar unde este Jared?”, a întrebat Trump, referindu-se la soţul fiicei lui, Jared Kushner.

„Pregăteşte un bagaj înainte de a sosi FBI”, a răspuns Scarlett Johansson, interpretând-o pe Ivanka Trump.

În emisiune a apărut şi Jeff Sessions, interpretat de Kate McKinnon drept un spiriduş aşezat pe şemineu.

În emisiune a apărut şi Leslie Jones, în rolul Omarosa Manigault Newman, care a părăsit în această săptămână Casa Albă. „Hey! Lasă-mă să intru! Nimeni nu o dă afară pe Omarosa din Casa Albă”, spune ea, apărând la fereastră. 

„Saturday Night Live” este unul dintre cele mai longevive show-uri de satiră şi umor din televiziunea americană şi a avut premiera în 1975.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.