Actorul Alec Baldwin a revenit în rolul lui Donald Trump la emisiunea „Saturday Night Live”, într-un scheci inspirat din „A Christmas Carol”, de Charles Dickens.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Saturday Night Live” a abordat subiectul privind fostul consilier pe probleme de securitate Michael Flynn. Trump a fost vizitat de Flynn care era legat cu lanţuri, dar şi de fantome ale Crăciunului trecut (Billy Bush), prezent (Vladimir Putin) şi viitor (Hillary Clinton).

Kate McKinnon a avut două apariţii - mai întâi, în rolul lui Kellyanne Conway, apoi ca Hillary Clinton. Cecily Stron a interpretat-o pe Melania Trump, glumind pe seama decoraţiunilor de Sărbători ale primei doamne de la Casa Albă.

În încheierea scheciului, Trump a jurat că trebuie să se schimbe. „Ştiu ce trebuie să fac - sterg sezoanele 1-14 ale «The Apprentice» şi îl concediez pe Robert Mueller (director FBI, n.r.)”.

Aşa cum mulţi fani ai emisiunii au prevăzut, monologul de deschidere a gravitat în jurul pronunţiei numelui gazdei Saoirse Ronan. „Dacă numele meu era un puzzle la «Roata Norocului», nu ţi l-ai fi permis”, a glumit actriţa irlandeză.

Invitaţi ai emisiunii au fost şi grupul irlandez U2, care a cântat piesa „Get Out of Your Own Way”, şi fostul jucător de tenis John McEnroe.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.