Actorul Regé-Jean Page, starul serialului „Bridgerton”, lansat de Netflix la finalul anului trecut, va fi gazda emisiunii „Saturday Night Live”, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Page îşi va face debutul la „Saturday Night Live” pe 20 februarie, când, tot pentru prima dată în show-ul de televiziune, Bad Bunny va fi invitat să cânte.

În „Bridgerton”, Page interpretează rolul Simon Basset, duce de Hastings, celibatar convins. Bazat pe romanele de dragoste semnate de Julia Quinn şi produs de Chris Van Dusen („Scandal”) şi Shondaland, „Bridgerton” a devenit rapid cel mai vizionat serial original Netflix. Serviciul de streaming a transmis că a fost urmărit de pe 82 de milioane de conturi doar în primele 28 de zile.

Între timp, a fost speculat că Page va fi următorul James Bond, iar în prezent este nominalizat pentru rolul din serial la premiile Screen Actors Guild şi NAACP Image Award.

Bad Bunny, care a lansat trei albume de succes anul trecut, a apărut în 2020 alături de Jennifer Lopez, Shakira şi J Balvin pe scena Super Bowl, şi a fost invitat în emisiuni ca „The Late Late Show With James Corden” şi „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”.

Cele trei proiecte ale lui - „YHLQMDLG”, „Las Que No Iban a Salir” şi „El Ultimo Tour del Mundo”, acesta din urmă debutând pe primul loc în Billboard 200 - i-au adus opt nominalizări, inclusiv un premiu, la Latin Grammy şi două, la American Music Awards. În prezent, este nominalizat la două categorii ale premiilor Grammy.

Sâmbătă, actriţa şi regizoarea Regina King a fost gazda show-ului, iar invitat muzical a fost Nathaniel Rateliff.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.