Actorii Chris Noth, Keisha Castle-Hughes şi Paul Bettany vor juca într-un nou serial de ficţiune marca Discovery, ”Manifesto”, care va avea premiera în România în a doua jumătate a anului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Paul Bettany este cunoscut pentru rolurile din “O minte sclipitoare”, “Master and Commander: La capătul Pământului”, “Dogville”, “Wimbledon” şi “Codul lui Da Vinci”, Chris Noth a devenit celebru graţie serialelor “Soţia perfectă” şi “Totul despre sex”, iar actriţa Keisha Castle-Hughes, pentru “Roadies” şi “Urzeala tronurilor”.

Producţia urmăreşte povestea lui Ted Kaczynski (interpretat de Paul Bettany), poreclit “Unabomber”, una dintre marile minţi criminale ale lumii, spusă din perspectiva agentului FBI însărcinat cu prinderea lui. ”Manifesto” relatează cum s-a dezis Jim “Fitz” Fitzgerald de metodele “vechii gărzi”, optând pentru o abordare nouă şi radicală în modul de colectare a informaţiilor. Fitzgerald, de formaţie specialist în profiluri psihologice, s-a concentrat în schimb pe aspectele lingvistice, fapt care a jucat un rol esenţial în rezolvarea acestui caz. 

Serialul este produs de John Goldwyn, în calitate de consultant Discovery, alături de Lionsgate, Trigger Street Productions, casa de producţie ce aparţine lui Kevin Spacey şi lui Dana Brunetti, şi Discovery Channel, informează postul de televiziune.

Producătorul şi regizorul de televiziune Greg Yaitanes (“Quarry”, “Banshee”), câştigător al Premiului Emmy, va fi producător executiv, regizor şi scenarist-şef al acestei producţii.

Filmările pentru ”Manifesto” vor începe în Atlanta, la finalul acestei luni, iar premiera în România este programată pentru a doua jumătate a lui 2017.

Chris Noth va juca rolul lui Don Ackerman, directorul Diviziei din Zona Golfului a FBI, şeful echipei care s-a ocupat de cazul “Unabomber”. Keisha Castle-Hughes a primit rolul lui Tabby, un agent de teren care devine partenerul agentului FBI Jim "Fitz" Fitzgerald, interpretat de actorul Sam Worthington, cu roluri anterioare în filmul lui Mel Gibson “Fără armă în linia întâi”, foarte apreciat de critici, şi în “Avatar”.

Serialul va fi o premieră pentru Bettany şi Worthington, care primesc primele lor roluri principale într-o producţie TV difuzată în SUA.
 

Serialul face parte dintr-o mişcare amplă, prin care Discovery îşi propune să aducă mai multe producţii de ficţiune. Rich Ross, preşedintele Discovery, Animal Planet şi Science Channel, l-a desemnat pe producătorul John Goldwyn pentru a conduce acest proiect de ficţiune. Goldywn a fost producător executiv şi pentru seria filmată de Discovery în România, ”Harley and the Davidsons”, care a fost urmărită de peste 4,4 milioane de telespectatori, în septembrie 2016, devenind cea mai urmărită miniserie de pe un canal TV în ultimii trei ani şi jumătate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.