Având în vedere faptul că piaţa online se află într-un constant proces de evoluţie, comercianţii de modă veche sunt constrânşi de ideea de a-şi face simţită prezenţa în mediul online. Dacă vrei ca afacerea ta să fie într-adevăr cunoscută, atunci trebuie să iei în considerare faptul că ai nevoie de o echipă de profesionişti ce să îţi direcţioneze paşii către succesul din online.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Spaţiul online poate fi privit asemenea unui teren minat. În plus, dacă aruncăm o privire asupra statisticilor, acestea evidenţiază că există mai multe afaceri în mediul web decât în cel fizic. Competiţia antreprenorilor este foarte acerbă, cu toţii aflându-se într-o goană comună – aceea de a acapara un număr cât mai mare de clienţi. Şi cum poţi face acest lucru? Prin construirea unui site corespunzător, ce să îndeplinească toate condiţiile, în aşa fel încât să fie pe placul motoarelor de căutare”, explică Eugen Şotropa, CEO la E-Advertising.

Comerţul online a atins noi culmi! Mai mult de două treimi din populaţia României are acces la Internet, ceea ce înseamnă că cel puţin jumătate dintre aceştia au efectuat măcar o comandă din spaţiul online sau au fost nevoiţi să execute o serie de căutări, în cadrul unui motor de căutare, pentru a găsi cea mai bună soluţie în legătură cu o problemă. Voi cum vă promovaţi afacerea în top?

E-Advertising a efectuat o cercetare pe baza unui eşantion de 5000 de magazine online, urmărind scopul de a determina câte dintre acestea au ţinut cont de practicile SEO – iar statistica nu este deloc mulţumitoare! Multe dintre acele pagini web nu respectă majoritatea condiţiilor esenţiale ce sunt impuse de către un motor de căutare. Aşadar, şansele ca acelea să se numere printre rezultatele relevante oferite de către Google sunt aproape infime.

E-Advertising a făcut investiţii considerabile în dezvoltarea departamentelor de SEO şi Content Marketing. Fiecare angajat în parte a fost trecut printr-un proces superior de instruire, fiindu-le plătite diverse cursuri pentru dezvoltare la locul de muncă. Nu mai avem doar o echipă de angajaţi, ci o echipă de elitişti! – Declară în continuare Eugen Şotropa, CEO E-Advertising.

Tehnologia şi practicile adoptate de către această companie sunt, într-adevăr, foarte bine documentate şi implementate. Înţelegerea deplină a motoarelor de căutare nu va fi posibilă niciodată, însă anumite lucruri pot fi totuşi preconizate.

Pentru a fi pe înţelesul tuturor, trebuie să menţionăm că le acordăm algoritmilor o mare importanţă. În mare parte, totul gravitează în jurul acestora. Dacă vorbim despre algoritmi, vorbim despre proceduri. Totul poate fi sistematizat şi pus în aplicare cu brio!

Aceste lucruri par banale atunci când le auzi din gura unui profesionist. Totuşi, în realitate vorbim despre cu totul altcevea. Într-adevăr, este cunoscut faptul că SEO îţi promovează afacerea şi că îţi poate furniza un număr imens de clienţi, dar cât valorează o asemenea investiţie?

Ei bine, de exemplu, avem pachete de servicii pentru orice afacere – fie că vorbim despre un Startup sau despre o companie multinaţională ce vrea să îşi întreacă în mod detaşat competiţia şi să o domine în ceea ce priveşte profitul. SEO este o investiţie sigură care îţi va garanta cel puţin returnarea acesteia.

Totuşi, ce poate face o persoană fizică în cazul în care îşi doreşte să îşi promoveze site-ul sau blog-ul? – mai ales în cazul în care vorbim despre un tânăr care nu îşi permite, din punct de vedere financiar, să recurgă la serviciile unei firme SEO?

După cum am mai spus-o şi înainte, avem soluţii pentru toată lumea. Recent, alături de co-fondatorul companiei E-Advertising, Andrei Ursachi , am publicat prima carte SEO de specialitate din România. “Domină topul motoarelor de căutare” reprezintă rezultatul cercetărilor şi experienţei noastre. O recomand tuturor celor care îşi doresc să afle despre recentele implementări şi actualizări SEO. În concluzie, există soluţii pentru orice antreprenor. Într-adevăr, orice patron de afacere ar trebui să fie pus la curent cu noile tehnici şi să fie conştient de orice modificare care are loc în termeni de comerţ.

Dacă vrei să afli mai multe detalii, încearcă să contactezi experţii companiei: Suceava, Str. Mărăşeşti nr. 18, office@e-advertising.co

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.