Biroul de arhitectură si design interior Studio insign a fost acceptat şi este pe shortlist cu două proiecte importante la The International Design & Architecture Awards 2016 şi Hotel and Property Awards 2016, din cadrul marelui concurs The International Design Awards 2016, una dintre cele mai importante competiţii de design din lume! Concursul este găzduit de Design et Al, revista britanică de top de design interior de lux.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Studio Insign s-a înscris, a fost acceptat şi este pe shortlist cu proiectul "Casa modernă cu accente Luxury" la The International Design & Architecture Awards 2016. Echipa de arhitecţi şi designeri a restabilit farmecul exteriorului unei clădiri din Satu Mare şi a efectuat o reproiectare de interior.

Zonele exterioare au fost reproiectate şi amenajate în totalitate pentru a satisface cerinţele clientului, care a dorit ca zona verde să fie valorificata la potenţialul său maxim. De asemenea, proiectul a inclus şi proiectarea spaţiului de locuit, a dormitorului matrimonial, a camerei de oaspeţi, a băii şi a bucatariei, toate etajele fiind realizate integral din marmură.

Din punct de vedere cromatic, culorile neutre au fost completate de tonuri luminoase pentru a accentua şi mai mult stilul contemporan. Spaţiul a fost împărţit cu atenţie pentru a asigura o funcţionalitate ridicată, dar şi pentru a conferi o atmosferă primitoare şi caldă. Mobilierul de lux contemporan a fost utilizat în întreaga amenajare interioară. Scara spiralată, realizată din oţel şi sticlă, proiectată şi implementată la comandă, reprezintă un detaliu important al acestui proiect de amploare.

Mai multe detalii şi poze despre proiectul Studio Insign găsesti aici: https://bit.ly/2aMuIGa

Click pe link, cauta categoria “Residential £1 - 2.5 Million” si voteaza proiectul Studio Insign: www.thedesignawards.co.uk/ida

Voting deadline: 31 august

Cel de-al doilea proiect cu care Studio Insign a fost acceptat şi este pe shortlist, de data aceasta la Hotel and Property Awards 2016, se numeşte “Novotel Lobby”.

Proiectul a presupus proiectarea şi amenajarea lobby-ului pentru Hotelul Novotel din Bucureşti. Echipa de design interior şi arhitectură Studio Insign a creat o amenajare primitoare, cozy & fresh, cu piese semnate de nume mari ale designului interior, în tonuri plăcute de crem şi bej, puse în evidenţă cu ajutorul unor accente puternice de culoare. În continuarea lobby-ului a fost creata o zonă de lucru, confortabilă şi retrasă.

Pentru a reprezenta cât mai bine spaţiul au fost luate ca repere concepte ca mişcarea şi lumina de ambianţă. Au fost alese corpuri de iluminat iconice, amplasate în puncte-cheie din amenajare astfel încât în orice colţ te-ai afla, ai senzatia de confort şi relaxare. Din punct de vedere cromatic, au fost alese culori calde în contrast cu cele câteva piese de mobilier în tonuri reci de albastru şi magenta. Fiecare aspect, covorul, măsuţele de diferite dimensiuni, pouf-urile, canapelele geometrice şi corpurile de iluminat speciale, au participat cu succes la crearea unui lobby care invită oaspeţii acestui hotel de 4 stele la socializare.

Întregul concept este construit în jurul liniilor curbe şi a elementelor organice care plutesc şi lucrează împreuna perfect într-un spatiu modern şi unitar. Piesele de mobilier şi de iluminat semnate de Patricia Urquiola, Ferruccio Laviani, Konstantin Grcic si Hee Welling completează designul interior al acestui spaţiu într-un mod original. Un loc conceput prin funcţionalitatea lui ca spaţiu în care oamenii petrec doar câteva clipe poate fi privit acum ca o adevărată zona de relaxare.

Mai multe detalii despre proiect AICI: https://bit.ly/2aOIJ8w

Click pe link, cauta categoria “Lobby / Public Areas / Lounge” si voteaza proiectul Studio Insign: www.thedesignawards.co.uk/ihp

Voting deadline: 14 septembrie

Biroul de arhitectură şi design interior Studio Insign face parte din Group Noblesse si ofera servicii de cel mai inalt nivel in domeniul amenajarilor interioare.

Arhitectii si designerii care fac parte din echipa Studio Insign realizeaza proiecte 3D profesioniste, proiecte de arhitectura, design de produs, servicii de branding prin crearea unei identitatii vizuale si reflectarea acesteia in proiectul de amenajare interioara. Reunind designeri talentati romani, cu referinte remarcabile in tara si in strainatate, Studio Insign este specializat in realizarea si implementarea cu success a proiectelor din cele mai diversificate, indiferent de provocarea lansata, fie ca este vorba de apartamente, case, hoteluri, restaurante, cafenele, cluburi, spatii publice.

Site: www.studioinsign.ro

E-mail: contact@studioinsign.ro

Telefon: +4 0742 108 038

Adresa birouri Bucuresti: Str. Sfintilor, nr. 7, sector 2, in interiorul Palatului Noblesse

Adresa birouri Bacau: Str. Stefan cel Mare, nr.2

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.