Povestea şosetelor Madam Mitza a luat naştere în 2015, atunci când Bogdan Voiculescu şi-a propus să aducă mai multă culoare pe piaţa locală a accesoriilor vestimentare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pasionat de grafică şi design, antreprenorul Bogdan Voiculescu a creat un brand 100% românesc de şosete, cu un design aparte. Îndrăzneţe şi nonconformiste, accesoriile vestimentare sunt atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi, pentru toţi cei are apreciază, originalitatea, calitatea, culoarea şi sunt atenţi la detalii. Mai nou, brandul Madam Mitza a lansat şi o linie pentru copii.

Acum, la 40 ani, am reuşit să realizez cel mai frumos proiect din viaţa mea. Prin pasiunea mea de a crea lucruri frumoase am conceput brandul Madam Mitza. Ideea mi-a venit pur şi simplu când am construit în mintea mea conexiunile între şosete, culori vii şi bicicletă. Iar singura femeie care purta şosete de acest gen şi mergea cu bicicleta era madama de oraş Miţa Biciclista.

Cu modele colorate şi vesele, dar şi confortabile, şosetele Madam Mitza pot fi integrate uşor într-un outfit pentru o zi la birou, sau pentru timpul liber. Până în prezent, brandul a lansat câteva colecţii de şosete COOLorate, haioase şi în trend, care au fost apreciate de public, iar pentru viitor pregătim noi modele de şosete.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.