Sezonul rece şi-a intrat pe deplin în drepturi şi nu iartă pe nimeni. Fiecare dintre noi îşi doreşte să aibă parte de căldură şi confort în propria locuinţă, în zilele geroase. Dintre toate posibilele soluţii disponibile pentru încălzire, se remarcă gama de centrale termice pe lemne de la Liepsnele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Care sunt avantajele de care beneficiază cei ce aleg acest producător de centrale termice? Le vom prezenta succint în cele ce urmează, fiindu-ne oferite chiar de către reprezentanţii companiei, care îşi promovează produsele şi serviciile şi prin mediul online, la adresa www.centrale-lemne-liepsnele.ro.

Autonomia sporită constituie unul dintre cele mai importante atuuri ale centralelor termice Liepsnele. Dacă în cazul altor centrale termice pe lemne timpul de ardere este redus şi sunt necesare alimentări mult mai dese ale cazanului cu lemne, în cazul unei centrale termice Liepsnele o singură alimentare poate susţine un timp de ardere între 3 şi 5 zile.

Acest avantaj este posibil pentru centralele ce permit încărcarea cu cărbune, iar cele care sunt alimentate cu lemn sau brichete de rumeguş pot asigura un timp de ardere de până la 30 de ore. Caracteristicile tehnice ajută considerabil la obţinerea acestei autonomii sporite, fiind vorba despre arderea solida fracţionată în cadrul principiului de tip lumânare şi distribuţia de aer din partea superioară a cazanului.

Economia reprezintă un alt avantaj pe care îl oferă gama de centrale termice Liepsnele. În primul rând, combustibilul solid este mult mai ieftin, comparativ cu alte tipuri de combustibil (gaz, gpl sau metan). În al doilea rând, economia este obţinută şi prin cantitatea de căldură produsă, raportată la costul de achiziţie redus al combustibilului solid.

Rezistenţa termică şi durata de utilizare îndelungată pot fi considerate cele din urmă avantaje oferite de centralele termice pe lemne de la Liepsnele. În cazul altor modele de centrale termice, în momentul în care sistemul funcţionează şi intervine o întrerupere a energiei electrice, cazanul poate avea de suferit, se poate sparge sau poate fi complet distrus, din cauza temperaturii la care se află în respectivul moment. La centralele Liepsnele însă, cazanul rezistă chiar dacă temperatura apei depăşeşte 100 de grade Celsius, mulţumită testării şi omologării de către Autoritatea Germană TUV.

Prin construcţia simplificată, cu avantajele autonomiei, economiei şi rezistenţei termice, centralele termice Liepsnele reprezintă opţiunea ideală pentru oricine doreşte să aibă parte de confort termic sporit în propria casă. Ca avantaje suplimentare, mai poate fi menţionată şi întreţinerea foarte facilă. Principiul de construcţie şi calitatea materialelor utilizate pentru centralele Liepsnele nu permit depunerea de gudron pe corpul cazanului, iar curăţarea bilunară a cenuşii este mai mult decât suficientă pentru o funcţionare optimă.

Având în vedere toate aceste facilităţi, cu siguranţă centralele termice Liepsnele trebuie avute în vedere de oricine vrea să aibă parte de un cămin foarte bine încălzit, cu un minimum de întreţinere. Pentru a afla mai multe detalii despre produsele şi serviciile oferite de profesioniştii Liepsnele, oricine poate accesa site-ul centrale-lemne-liep0snele.ro, pentru a intra în legătură cu experţii prin intermediul formularului de contact oferit.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.