Iubim sa oferim cadouri si evident, iubim sa primim cadouri. Intregul proces de achizitie a unui cadou poate sa puna o multime de probleme si sa descurajeze persoanele care nu iubesc aglomeratia, agitatia si stresul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Din fericire, avem la dispozitie o multime de solutii. Daca nu ne place sa mergem in magazinele de cadouri, alegem sa comandam cosuri cadou online. Daca nu ne place sa cautam produse foarte personale, optam, de asemenea, pentru un cos de Craciun gata aranjat si pregatit. Putem, asadar, sa economisim timp si bani.

Cum Craciunul este aproape iar cautarile dupa cadoul perfect trebuie sa inceapa, incetul cu incetul, ne-am gandit sa iti oferim o serie de sfaturi care sa te ajute sa treci prin procesul de achizitie.

 

Sfaturi generale!

 

  • Salveaza bani din timp. Nu lasa bugetul pe ultima suta de metri. Daca vrei sa ai bani pentru a cumpara cadouri pentru toata lumea si daca iti doresti sa nu umbli la cardul de credit, este bine sa salvezi cate 10-20 de lei in fiecare zi, cu doua luni inainte de Craciun. In felul acesta vei avea un buget destul de generos, care iti permite sa cauti prin milioanele de cadouri.
  • Salveaza-ti site-urile de cadouri care iti fac cu ochiul. Daca vezi o reclama la Cosuri de Craciun care iti pare atractiva, este bine sa o salvezi, in asa fel incat sa o ai la indemana. Browserele de astazi iti ofera posibilitatea de a-ti crea foldere cu bookmark-uri, in asa fel incat poti sa creezi un dosar denumit " Craciun" in care sa adaugi toate site-urile utile.
  • Fa-ti o lista cu persoanele carora vrei sa le oferi cadou. Nu ar fi placut sa uiti pe cineva, asadar, cel mai bine este sa iti faci o lista cu fiecare persoana care merita sa primeasca o vizita de la Mos Craciun. Daca ai o lista, iti poti planifica si mult mai usor bugetul si poti sti cat vei cheltui pentru fiecare cadou in parte.
  • Mergi la cumparaturi din timp. Daca alegi sa cumperi cadourile din magazinele fizice, este bine sa mergi din timp, deoarece sunt sanse sa gasesti preturi ceva mai bune si de asemenea, nu vei gasi acea aglomeratie insuportabila.
  • Alege cadoul in functie de relatia pe care o ai cu persoana careia i-l oferi. Un cadou personalizat este un cadou apreciat. Inainte de a cauta cosuri de Craciun sau orice alt cadou, gandeste-te putin la relatia pe care o ai cu cel caruia i-l oferi. In functie de asta, poti lua o decizie inteleapta.

 

Sfaturi pentru achizitia unui cadou pentru colegii de munca

 

Familia este cea mai importanta, insa cu colegii de munca iti petreci cel mai mult timp, in fiecare zi, asadar, ar trebui sa le oferi un cadou care sa ii incante. Este destul de greu sa cumperi un cadou pentru niste persoane care nu iti sunt atat de apropiate. O idee buna ar fi achizitia de cosuri corporate pentru toti colegii pe care ii ai in birou. Atentie, insa, pentru ca aceste cosuri trebuie sa intre in spiritul Craciunului. Asigura-te ca pe langa clasica ciocolata si sticla de bautura, cosul contine si detalii care te duc cu mintea la Craciun. Un globulet, un Mos Craciun si un cod de brad pot sa faca o treaba excelenta.

Daca alegi sa cumperi cadouri pentru cei de la munca, incearca sa nu faci diferente. Cumpara cadouri de aceeasi valoare pentru toata lumea. Evident, nu trebuie sa cumperi acelasi cadou pentru toti, ceea ce te poate putin la treaba. Personalizarea unui cos cadou este destul de simpla, insa, existand destul de multe persoane care ofera consiliere in acest sens, te ajuta sa faci cea mai buna achizitie.

 

Sfaturi pentru achizitia unui cadou pentru persoanele apropiate

 

Daca in ceea ce priveste cadourile pentru colegii de munca te poti razgandi, in ceea ce priveste cadourile pentru familie, este clar ca trebuie sa acorzi o atentie foarte mare. Cadoul pentru mama, pentru tata, pentru partenerul de viata sau pentru copii este extrem de important. Daca achizitionezi cadouri pentru persoanele foarte importante din viata ta, este bine sa eviti cosurile cadou. Sunt elegante, sunt frumoase, sunt gustoase, multe dintre ele, insa sunt impersonale. Cele mai bune cadouri pentru apropiati sunt cele cu adevarat reprezentative. Stii ce tip de bautura ii place tatalui tau, stii care sunt hainele preferate ale mamei tale si cunosti bijuteriile pe care le iubeste sotia ta. Poti achizitiona cadoul, asadar, in cunostiinta de cauza. De asemenea, de multe ori cunosti cele mai ascunse dorinte ale celor de langa tine, putand sa lucrezi in asa fel incat sa le indeplinesti.

 

Sfaturi pentru achizitia de cadouri online

 

Achizitia de cadouri online poate sa fie o decizie inteleapta. Acest mediu iti permite sa economisesti timp si bani, prin adaugarea rapida in cos si prin comparatii intre produse, asigurandu-te, de asemenea, ca vei gasi cadoul perfect. Online-ul ascunde milioane de produse, care mai de care mai interesante, asadar, ai de unde alege.

Daca comanzi cadoul online, este bine sa urmezi o serie de reguli:

  • Comanda cadourile cu cateva zile inainte de Craciun. In timpul sarbatorilor s-ar putea ca firmele de curierat sa fie foarte aglomerate iar cadoul tau ar putea sa ajunga prea tarziu;
  • Alege un magazin din care poti sa cumperi mai multe cadouri. In felul acesta poti obtine reduceri substantiale datorita volumului.
  • Cere parerea unui consultant. Partea buna la achizitia cadourilor online este faptul ca poti obtine cu usurinta raspunsuri la intrebarile pe care le ai. In felul acesta, vei avea garantia ca faci niste achizitii de care sa fii mandru si care sa creeze zambete pe fetele celor din jurul tau


Este destul de dificil sa oferi un cadou perfect, insa este frumos momentul in care reusesti sa o faci. Astfel, orice efort merita din plin.

 

Tel. 0737 212 718

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.