Nu-i aşa că şi tu simţi că parcă timpul se comprimă? De cele mai multe ori, preferi să calci doar ce foloseşti a doua zi, trezindu-te în weekend că momentele pe care doreai să le petreci cu cei dragi, dispar pur şi simplu… sub muntele de rufe necălcate! Uită de grija lor! Ca de fiecare dată poţi conta pe Tefal! Sau mai exact, pe noua staţie de călcat Tefal Pro Express Care, pentru rezultate perfecte şi grijă deosebită pentru ţesături în fiecare zi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ţii totul sub control cu tehnologiile exclusive Smart Technology™ şi Protect System!

Tefal Pro Express Care este staţia de călcat cu boiler de înaltă presiune care are grijă de hainele tale. Cu Pro Express Care poţi ajusta aburul şi temperatura în funcţie de tipul de ţesătură, datorită Smart Technology™ - combinaţia optimă de temperatură şi abur, adaptate automat pentru fiecare tip de material, printr-o simplă atingere.

În plus, tehnologia exclusivă Protect System, transformă în abur picăturile de apă ce rămân în fier, prevenind astfel scurgerea acestora şi formarea petelor pe haine.

Aburul de înaltă presiune eliberat, de până la 7.2 bari şi jetul puternic de până la 500 g/min, oferă performanţe excelente şi îndepărtează rapid cutele, chiar şi în cazul materialelor groase. Aburul pătrunde adânc în ţesătură, dăruindu-ţi experienţa inegalabilă a unei sesiuni de călcat extrem de rapide, dar mai ales fără efort! Rezervorul de apă detaşabil de 1.6l se reumple uşor, astfel că tu poţi călca fără întreruperi, pentru mai mult timp!

Talpa Gliss/Glide Protect Autoclean cu vârf de precizie oferă acces uşor în zonele dificile

Inovaţie revoluţionară Tefal, talpa Gliss/Glide Protect Autoclean asigură difuzia optimă a aburului. Datorită acesteia, staţia de călcat alunecă perfect pe ţesătură, în orice direcţie.

În plus, talpa Gliss/Glide Protect Autoclean se bucură de o rezistenţă ridicată împotriva zgârieturilor şi opţiunea de autocurăţare îţi garantează întreţinerea uşoară a aparatului.

Iar dacă moda a readus în garderobă cutele şi pliseurile, vârful ascuţit al staţiei de călcat Tefal Pro Express Care îţi oferă acces uşor în zonele dificile. Prin jetul de abur vertical, perfect pentru materialele delicate, eliminarea cutelor de pe perdele sau haine devine acum posibilă. 

Colector anticalcar, pentru performanţa constantă a aburului mai mult timp

Colectorul anticalcar de la Pro Express Care colectează şi îndepărtează chiar şi cele mai fine particule de calcar din boiler, asigurând performanţa constantă şi durabilă a aburului şi prelungind astfel durata de viaţă a aparatului.

În plus, funcţia Eco are rolul de a micşora cu 20% nivelul de consum al energiei, comparativ cu consumul în poziţia maximă a aburului. Staţia de călcat are şi un sistem de blocare, ce asigură transportarea ei cu uşurinţă şi evită accidentele ce pot apărea în manevrarea aparatului, în timp ce baza triunghiulară îi conferă stabilitate.

Spune “Adio!” coşmarului rufelor necălcate, cutelor, sau petelor de pe haine! Cu Tefal Pro Express Care, te bucuri acum de sesiuni de călcat inteligente, rapide şi eficiente. Şi de mai mult timp pentru tine şi cei dragi!

Despre Tefal®:

Tefal, ingeniozitate acasă

De peste 60 de ani, Tefal vine în întâmpinarea consumatorilor cu produse ingenioase care oferă un gătit echilibrat şi sănătos, cu rezultate garantate. De la vase de gătit la aparate electrice şi de călcat, Tefal oferă soluţii inovatoare, conviviale, care oferă plăcerea de a le utiliza în fiecare zi.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi www.tefal.ro.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.