Chiar dacă eşti un om priceput la toate, trebuie să recunoşti că nu ai putea face nimic fără sculele, echipamentele şi utilajele potrivite. Dacă în majoritatea situaţiilor preferi să ai lucrul tău, decât să trebuiască să împrumuţi, atunci specialiştii Tehnicbazar îţi vin în întâmpinare cu o gamă foarte variată de soluţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Cu o experienţă de peste două decenii, societatea Tehno SRL, deţinătoare a magazinului online www.tehnicbazar.ro, a furnizat cele mai bune soluţii tuturor meşterilor. Atât cei ce caută scule şi unelte de uz casnic, cât şi profesioniştii sau atelierele specializate în reparaţii şi prelucrări diverse, regăsesc în site-ul www.tehnicbazar.ro un aliat de nădejde.
Pornită iniţial ca distribuitor oficial în România al sculelor Bosch, compania Tehno SRL şi-a diversificat ulterior portofoliul de brand-uri comercializate, ajungând să ofere doritorilor, în prezent, scule, unelte şi utilaje de la nume precum Makita, DeWalt, Metabo, Stihl şi nu numai.
La Tehno SRL, accentul a fost pus de fiecare dată pe nevoile clienţilor, motiv pentru care în momentul de faţă societatea şi magazinul online reprezentativ se află în topul preferinţelor tuturor meşterilor.
Diversitatea gamei de produse – secretul succesului
Deşi iniţial compania s-a axat doar pe distribuirea sculelor electrice marca Bosch, în prezent oferă o gamă mult mai variată de produse, care pot îndeplini orice exigenţe.
Sectorul agricol ori grădinăritul găsesc un aliat perfect în tehnicbazar.ro, locul unde orice proprietar de casă la curte sau de grădină de orice dimensiuni poate găsi cele mai eficiente echipamente pentru întreţinerea acestora.
Domeniile de activitate pentru care www.tehnicbazar.ro oferă soluţii nu se rezumă însă doar la agricultură şi grădinărit. Cei care lucrează în construcţii, care necesită tot timpul utilaje de încredere şi rezistente, pot găsi la Tehnicbazar betoniere, amestecătoare, aparate de sudură, rotopercutoare şi demolatoare şi multiple alte tipuri de scule utile.
Într-un mod ideal, atunci când sunt necesare diverse reparaţii şi intervenţii de ordin casnic, ar trebui să existe toate cele necesare pentru a duce orice misiune la bun sfârşit. Tehnicbazar poate oferi un răspuns ideal, prin gama de scule de mână, a celor pneumatice, hidraulice sau electrice.
Garanţia oferită direct de la producător constituie un avantaj considerabil pentru oricine alege soluţiile disponibile la Tehnicbazar. În acest fel, oricine este asigurat de faptul că nu va avea parte decât de calitate şi de remedieri în cel mai scurt timp a eventualelor defecte.
Alte avantaje de care beneficiază clienţii tehnicbazar.ro
Trecerea către mediul virtual a fost un pas firesc pentru Tehno SRL. Beneficiile oferite tuturor clienţilor s-au multiplicat astfel, cel mai important dintre acestea fiind economia de timp şi de bani. Fără a mai fi nevoit să se deplaseze la numeroase magazine fizice, orice meşter poate găsi şi comanda rapid şi uşor utilajele şi sculele dorite.
Un alt atu este dat de sistemele de plată diverse, dar tot avantaj poate fi considerată şi livrarea promptă a tuturor produselor comandate din cadrul magazinului online. Pentru acei clienţi care sunt nehotărâţi, sau nu tocmai pricepuţi în ale sculelor şi uneltelor, reprezentanţii Tehnicbazar le stau la dispoziţie cu sfaturi, recomandări şi consultanţă în vederea găsirii celor mai bune soluţii.
Cei care vor să aibă parte de produse, scule, unelte şi utilaje de calitate, dar şi de servicii prompte, pot accesa oricând magazinul online tehnicbazar.ro, unde vor fi trataţi de fiecare dată cu respect şi deplin profesionalism.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.