Mă număr printre cei care preferă să parieze live. Îţi voi explica de ce, o dată cu recomandarea de a încerca platforma oferită de Betano. La rândul meu am citit despre ea pe comunitatea pariorilor online din România şi m-am convins că argumentele prezentate sunt cât se poate de corecte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Am pariat prima oară când eram la liceu, prin 1997. La o agenţie stradală, evident. Pe atunci nu existau pariuri online. Din prima nu mi s-a părut în regulă că, pe lângă miză, trebuia să mai plătesc şi un impozit de 15%, dar asta era situaţia. Jucam destul de rar, mai ales în weekend, şi urmăream rezultatele pe teletextul televizorului.

Am întrerupt această „îndeletnicire” pentru o perioadă, reluând-o când am început munca la un ziar de sport. Era un mediu cum nu se mai putea mai potrivit şi ţin minte că mergeam cu rândul cu teancul de bilete la agenţie. Mai erau şi sincope, când cel căruia îi venea rândul avea treabă şi nu se găsea nimeni să facă drumul în locul lui.

Trecerea pe online a fost o adevărată revoluţie

A paria a devenit mult mai „la îndemână” atunci când bookmakerii au trecut în online. Era senzaţional să poţi plasa un pariu din faţa calculatorului sau laptopului, fără să mai pierzi timpul cu drumul până la agenţie, mai ales că reprezentanţele stradale nu erau atât de răspândite ca în prezent. Şi nici nu prea aveai de unde alege, ca şi case de pariuri. Erau doar vreo două-trei mai importante pe piaţă.

Pentru mine, online înseamnă „în timp real”. Există o vorbă: „Socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg”. Se întâmplă ca unele evenimente să aibă o desfăşurare contrară celei pe care o anticipai. Îţi creşti considerabil şansele de câştig de pariezi live, după ce începe un meci. Aşa ştii exact ce jucători folosesc antrenorii şi vezi cum decurge jocul. Dacă te mai şi „pricepi” la fotbal, îţi dai seama ce e probabil să se întâmple şi poţi profita.

Emoţiile sunt mai intense când pariezi live

Pariul „în direct” este cel mai indicat atunci când vrei să te distrezi. Emoţiile sunt infinit mai intense, mai ales dacă urmăreşti streamingul live al evenimentului sportiv. Aici revin cu recomandarea făcută vizavi de platforma Betano, care are o ofertă bogată de transmisii video, plus alte avantaje care deosebesc un pariu câştigător de unul ratat.

O secundă face diferenţa între profit şi pierdere

Pariul este plasat rapid. Cei care pariază des live ştiu cât de important este timpul în care e plasat pariul. Dacă joci pe gol marcat, o secundă face diferenţa între acceptarea pariului şi blocarea cotelor. La fel de importantă este rapiditatea cu care operează opţiunea CashOut. Dacă eşti inspirat să „te scoţi” la timp, poţi obţine profit chiar şi din pariuri care, până la final, s-ar dovedi pierzătoare.

Pe lângă o grafică plăcută ochiului, stabilitate şi meniu bine structurat, platforma oferă peste 150 de opţiuni de pariu pe fiecare meci, printre care pariuri speciale cu cote atractive. Poţi urmări cu uşurinţă meciurile pe care ai pariat o dată ce le-ai trecut la favorite, nu înainte de a parcurge statisticile detaliate puse la dispoziţie graţie colaborării cu platforma specializată, Betradar.

O altă opţiune interesantă este posibilitatea de a-ţi stabili plafoane de pariuri zilnice şi lunare. Din propria experienţă ştiu că, mai ales la pariurile live, este uşor să te ia valul şi să îţi vină să pariezi tot bugetul fie pentru a recupera o pierdere, fie pentru că eşti convins că meciul va merge într-o anumită direcţie şi vrei să obţii un profit mare cât mai rapid.

Avantaje ale aplicaţiei pentru mobil

Puţini se „îmbogăţesc” din pariuri. Important este sentimentul, care în cazul pariurilor live e la fel de intens indiferent de miză. Cum este când ai pariat pe gol marcat şi se înscrie la ultima acţiune a meciului? Apropo, la Betano miza minimă este de 0,50 RON!

Vă recomand să accesaţi platforma şi să profitaţi de bonusurile oferite atât pe site, cât şi prin aplicaţia pentru mobil, aplicaţie care oferă următoarele avantaje:

  • îţi poţi configura propria secţiune de LIVE, cu orice meciuri/competiţii/pieţe pe care doreşti să pariezi;
  • plasezi pariul în numai două secunde dacă ţii apăsat pe cota dorită pentru a activa funcţionalitatea SpeedBet™;
  • după plasarea pariului, poţi recomanda biletul prietenilor tăi, iar ei îl vor putea juca printr-un singur click.

Apropo, ştiai că de pe aplicaţia Betano pentru iOs şi iPad poţi plasa pariuri cu comandă vocală?

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.