În perioada 22-24 septembrie, Noblesse Interiors a participat la Luxury Lifestyle Fair, eveniment găzduit de Palatul Noblesse – Lifestyle Palace, în intervalul orar 10:00-23:00 pentru a-i răsfăţa pe toti iubitorii de design interior cu discount-uri de 25% la toate piesele de mobilier, corpurile de iluminat, placările şi decoratiunile expuse in Showroom-ul Noblesse Interiors.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Luxury Lifestyle Fair şi-a deschis porţile în perioada 22-24 septembrie la Palatul Noblesse – Lifestyle Palace. În cadrul acestui eveniment exclusivist, alături de alte branduri de lux, Noblesse Interiors a încântat invitaţii cu cele mai noi şi frumoase colecţii create de unii dintre cei mai renumiţi artizani la nivel internaţional, colecţii care au putut fi achiziţionate cu un discount de 25% reducere. Invitaţii au avut ocazia să pătrundă în Showroom-ul Noblesse Interiors, într-o atmosferă de poveste, într-un cadru unic creat de cele mai luxoase articole de mobilier, corpuri de iluminat, placări şi decoraţiuni, unde au putut atinge, simţi şi testa produsele Noblesse Interiors pentru a se convinge de calitatea excepţională a acestora. De asemenea, tot aici au avut şansa să îi cunoască pe designerii Noblesse Interiors şi află de la aceştia cele mai în vogă trenduri 2017.
 
În fiecare seară de târg, vizitatorii au fost aşteptaţi cu cocktail party & candy bar, workshop-uri şi networking. 
  
Noblesse Interiors este un proiect al Noblesse Group, iniţiativă antreprenorială care activează în domeniul industriilor creative şi culturale, promovând un stil de viaţă rafinat. “Add value to your lifestyle” este motto-ul care defineşte activităţile tuturor brandurilor din cadrul grupului. 
  
Group-ul Noblesse este format din brand-urile Noblesse Interiors-showroom-uri de mobilier şi decoraţiuni de lux, Noblesse Academy-cursuri de dezvoltare, biroul de design interior şi arhitectură Studio Insign, Asociaţia Culturală Noblesse şi Palatul Noblesse-Lifestyle Palace. Sediul central al acestui grup este Palatul Noblesse-Lifestyle Palace. Palatul Noblesse este o clădire monument istoric, construită în anul 1881 după planurile celebrului arhitect Alexandru Savulescu, fiind prima construcţie eclectică din centrul istoric al capitalei. Clădirea reprezintă o adevărată bijuterie arhitecturală şi culturală a Bucureştiului, acoperind 135 de ani de existenţa reprezentativă. Clădirea a cunoscut mai multe perioade istorice, de la frumuseţea aristocrată a perioadei Berkowitz, la Palatul Pionierilor şi Şoimilor Patriei din sectorul 2 din perioada naţionalizării, la perioada postcomunistă şi de abandon până în 2012. În anul 2012, intră în posesia Noblesse Group Internaţional, deţinător al mai multor branduri, care activează în domeniul designului interior şi al industriilor culturale. După un proces complex de consolidare, restaurare a elementelor originale, amenajare interioară şi exterioară, clădirea devine ceea ce este astăzi: unul dintre cele mai importante centre de cultură, artă şi design, un concept unic în Europa. 
  
  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.