Astăzi, oamenii petrec foarte mult timp la volan, iar maşina devine a doua lor casă. Potrivit unui studiu realizat recent de STEM/MARK pentru MARS*, şoferii români nu fac excepţie de la acest curent. Studiul arată că aproximativ 58% dintre şoferii români se bucură de şofat, însă sunt şi factori care le influenţează călătoria într-un mod negativ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Adesea, şoferii români declară că ceilalţi participanţi la trafic reprezintă cea mai importantă sursă de stres. De asemenea, ei pun pe seama furiei de moment şi a disconfortului transformarea şofatului într-o experienţă neplăcută, în care le este distrasă atenţia şi subminată încrederea în sine la volan. Studiul mai arată că, pentru două treimi dintre şoferii români, pasagerul potrivit le poate transforma călătoria cu maşina într-o experienţă mult mai plăcută. Nu în ultimul rând, potrivit şoferilor români, muzica preferată, cafeaua sau guma de mestecat fără zahăr (ţinând cont că mestecatul creşte nivelul de concentrare) sunt factori care contribuie la creşterea gradului de satisfacţie şi încredere în timpul  călătoriei cu maşina, pentru că îi menţin reîmprospătaţi şi îi ajută să sosească la timp şi revigoraţi la destinaţie.

În special în sezonul rece, şoferii trebuie să îşi menţină atenţia la nivelul maxim de concentrare, în orice condiţii, pentru a ajunge în siguranţă la destinaţie. E nevoie de foarte puţin pentru a-ţi pierde concentrarea: studiul a confirmat faptul că 52% dintre respondenţi sunt distraşi de şoferii neatenţi şi agresivi, în timp ce 38% îşi fac griji pentru starea drumurilor, vremea rea  sau pasagerii zgomotoşi. Toţi aceşti factori externi le provoacă şoferilor o stare de stres şi disconfort – peste jumătate dintre ei au confirmat acest lucru. Guma de mestecat fără zahăr reprezintă o modalitate de a te menţine atent şi concentrat la volan, precum şi de a sosi revigorat la destinaţie, zâmbitor şi încrezător, pentru a putea depăşi orice obstacole care ar putea apărea în timpul zilei.

De aceeaşi părere este şi vedeta TV Roxana Ciuhulescu, expert în domeniul auto-moto: “Condusul, în special în Bucureşti, poate fi stresant. Totuşi, oriunde aş merge, vreau să sosesc revigorată, zâmbitoare şi încrezătoare. Guma de mestecat Orbit este modul ideal de a mă menţine aşa, întotdeauna fresh, în ciuda programului încărcat şi a multiplelor călătorii pe care le fac. Orbit face parte din echipamentul meu obligatoriu de maşină,  este partenerul meu constant de drum.”

Orbit lansează acum o nouă aromă într-un nou ambalaj special creat pentru a se potrivi perfect în compartimentele din interiorul maşinii: Orbit Bubblemint într-o sticluţă practică de 60 de drajeuri, concepută pentru călătoriile cu maşina. Această aromă  foarte populară a gumei de mestecat fără zahăr este foarte savuroasă şi totodată reprezintă o modalitate simplă şi testată de a avea un zâmbet frumos şi sănătos şi de a fi încrezător pe drum şi, mai ales, când se ajunge  la destinaţie.

Atunci când şoferii îşi pierd concentrarea la volan şi au nevoie de un plus de energie, astfel încât să fie din nou pe val şi să ajungă în siguranţă la destinaţie, este recomandat să încerce cea mai răcoritoare  şi intensă aromă de gumă de mestecat fără zahăr, Airwaves Extreme. Acestă gumă de mestecat oferă un start de prospeţime care va reda şoferilor bucuria şofatului, la un nivel maxim de concentrare. Airwaves oferă o respiraţie proaspătă şi creşte energia interioară care te va ajuta să treci peste toate obstacolele de peste zi. Airwaves Extreme este disponibil  în sticluţa de 60 de drajeuri care se potriveşte perfect în orice compartiment al maşinii, mereu la îndemână pentru un efect răcoritor, intens, de durată.

O călătorie cu stil nu ar fi completă fără un zâmbet radiant. Zâmbetul este accesoriul perfect, oriunde şi cu oricine ai călători. Guma de mestecat  fără zahăr  5 îţi trezeste curiozitatea de îndată ce vezi pachetul foarte atractiv cu un design original. Guma de mestecat fără zahăr 5 este disponibilă în mai multe sortimente cu arome savuroase care durează şi trezesc papilele gustative şi, totodată, fac mestecatul mai amuzant.  Noul ambalaj 5, sticluţa de 30 de drajeuri, este practic pentru maşină, oferindu-le şoferilor o experienţă deosebită şi plină de savoare pe parcursul călătoriei cu maşina, către orice destinaţie.

Guma de mestecat fără zahăr face acum parte din echipamentul obligatoriu pentru orice maşină şi orice călătorie – pentru un plus de confort, prospeţime, încredere şi o experienţă unică de şofat.

Drum bun!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.