În zilele curente tot mai multe tinere se îndreaptă cu încredere spre studiourile de videochat, datorită zvonurilor conform cărora meseria de model este una ce oferă câştiguri uriaşe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Capitala ţării, Bucureşti, este unul dintre cele mai populate oraşe din România. Din cauza faptului că este tot mai dificilă găsirea unui loc de muncă care să satisfacă pe oricine atât din punct de vedere financiar, cât şi personal, o alternativă mereu la îndemâna tinerelor este profesia din domeniul videochat-ului.

Cea mai mare parte a fetelor care au lucrat sau care încă lucrează în cadrul unul studio Charm împărtăsesc câteva dintre opiniile pe care le referitoare la meseria de model videochat. De exemplu, o tânără din judeţul Bihor, studentă în anul II în Bucureşti ne spune povestea ei şi cum a reuşit să facă faţă cheltuielilor şi stresului la care era supusă.

Pentru că ceea ce primea de la părinţi nu acoperea decât o mică parte din totalul sumei de care avea nevoie pe parcursul unei luni, tânăra a devenit model videochat pentru unul dintre cele mai renumite studio-uri din Bucureşti, şi anume Charm Studios.

Vom continua cu prezentarea câtorva dintre beneficiile de care aceasta se bucură şi acum, în calitate de angajată cu contract 100% legal a companiei.

Programul flexibil – primul şi cel mai important aspect care i-a captat tinerei atenţiei a fost faptul că poate să îşi organizeze programul de lucru după orarul de la facultate. În acest fel, a reuşit să absolve cu felicitări studiile de licenţă, iar acum, datorită veniturilor consistente, îşi permite să urmeze şi un program de masterat.

Câştiguri fabuloase – deşi ar mai fi fost şi alte variante de locuri de muncă pentru care să opteze, doar acesta promitea câştiguri care să îi ofere un trai plin de desfătări, care să îi permită să aibă parte de tot ceea ce îşi doreşte. Partea şi mai bună? Chiar aşa a şi fost!

Atmosferă plăcută de lucru – pentru că de cele mai multe ori orele de curs şi seminariile erau foarte solicitante, un loc de muncă la fel de epuizant ar fi fost extenuant pentru ea şi nu ar fi făcut faţă. Tânăra mărturiseşte că în cadrul studio-ului atmosfera era mereu una relaxantă, îmbietoare, liniştită. Toată echipa Charm Studios o tratează ca pe o adevărată prinţesă şi îi asigură mereu tot confortul de care are nevoie.

Avântul necesar pentru a avea curajul de a aplica pentru un interviu l-a găsit în propria persoană, fiind extrem de motivată de faptul că doreşte să finalizeze studiile. Pentru că este posesoarea unui corp foarte feminin şi plăcut la vedere si pentru că deţine o abilitate extraordinară de a comunica şi de a se face plăcută, a reuşit să avanseze foarte repede în domeniu, veniturile ei crescând tot mai mult de la lună la lună.

Reprezentantul companiei de videochat Charm Studios afirmă într-un interviu că: „Datorită dezvoltării foarte rapide a afacerii şi prosperităţii acesteia se organizează angajări permanent. Pentru că ideea de a duce un trai luxos, lipsit de griji este una foarte atractivă, tot mai multe domnişoare sunt interesate (pe bună dreptate!) să devină angajatele companiei Charm Studios.”

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.