HP Inc. a lansat în luna februarie prima iniţiativă dintr-o serie globală de acţiuni menite să ridice nivelul de conştientizare a riscurilor cu care se confruntă mediul de business şi consumatorii, în materie de securitate. Campania constă într-o mini serie online creată de HP Studios, cu premiatul actorul Christian Slater ca protagonist. Mini seria evidenţiază cum reţelele corporaţiilor pot fi atacate şi ce pot face companiile să se protejeze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Puteţi urmări mini-seria la www.hp.com/TheWolf

Seria îl prezintă pe Slater atacând o companie în mod sistematic şi organizat – de la imprimante şi e-mailuri până la ceea ce se întâmplă într-o şedinţă de board – prin vulnerabilităţile sistemului de securitate ale imprimantelor şi PC-urilor companiei. Primul episod întăreşte faptul că securitatea nu mai este doar responsabilitatea reţelei sau doar ceva ce ţine de factori externi, ci un lucru care ar trebui să preocupe pe oricine. 

“Nivelul de sofisticare şi magnitudinea atacurilor cibernetice creşte exponenţial, odată cu universul dispozitivelor interconectate. Protejarea dispozitivelor, a informaţiilor şi a identităţilor reprezintă un lucru esenţial pentru construirea încrederii în tehnologie. De asemenea, este important şi cu cine şi cu ce alegem să ne conectăm”, a declarat Antonio Lucio, HP Chief Marketing and Communication Office. HP continuă să fie liderul progresului înregistrat în materie de securitate a viitorului informaţional, şi campania The Wolf este un mod creativ de a creşte vizibilitatea asupra acestei provocări din ce în ce mai mari pentru companii”.

“Abilitatea lui Christian Slater de a juca în mod şarmant rolul unui hacker sinistru, combinată cu popularitatea lui în lumea securităţii cibernetice, l-au făcut partenerul perfect pentru a expune problemele de securitate care transformă business-urile în ţinte vulnerabile pentru atacuri. Urmăriţi cum evoluează povestea The Wolf şi cum breşele de securitate şi vulnerabilităţile sunt ţinute la distanţă datorită ecosistemului HP Secure.” a declarat Lucio.

The Wolf este regizat de Lance Acord, nominalizat al Premiilor BAFTA şi Emmy şi editat de Kirk Baxter, câştigător al Academiei Americane de Film.

“Atacurile cibernetice sunt o problemă serioasă pentru business şi pentru consumatori. Când HP mi-a propus acest parteneriat, am crezut că o să fie o oportunitate pentru a educa publicul în privinţa protecţiei împotriva atacurilor cibernetice.”, a declarat Christian Slater.

În lunile următoare, HP îşi va reconfirma promisiunea de a reinventa securitatea printr-o serie largă de parteneriate, evenimente şi inovaţii pentru a oferi cele mai sigure dispozitive, soluţii şi tehnologii.

Pentru mai multe informaţii despre HP Secure, vă rugăm vizitaţi www.hp.com/go/reinventsecurity

De la 1 Noiembrie 2015, HP s-a împărţit în două companii: HP Inc. şi Hewlett Packard Enterprise. HP Inc. cuprinde businessul de imprimante şi PC-uri şi se concentrează pe crearea de noi tehnologii menite să îmbunătăţească modul de a lucra şi viaţa în general. Prin portofoliul de imprimante, PC-uri, dispozitive mobile, soluţii şi servicii, creăm experienţe care uimesc. Mai multe informaţii despre HP Inc. sunt disponibile pe www.hp.ro

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.