Îţi aminteşti când ai savurat pentru ultima oară un cappuccino ideal? Sau un caffè latte al cărui gust ţi-a înseninat cu adevărat ziua? Cu siguranţă a fost într-o cafenea şic, poate la Roma, Paris sau chiar în Bucureşti, unde un barista pasionat ţi-a pregătit băutura perfectă. Din fericire, acum poţi fi chiar tu propriul barista, în confortul casei tale, preparând cele mai savuroase caffè latte-uri, espresso şi cappuccino, cu noul espressor Krups Latt'Espress, ce dispune de sistemul inovator One-Touch-Cappuccino.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Datorită sistemului One-Touch-Cappuccino, espressorul Krups Latt'Espress te ajută să îţi prepari un cappuccino desăvârşit, printr-o simplă atingere, folosind doar ingrediente proaspete. În plus, îţi poţi personaliza băutura preferată, reglând intensitatea cafelei. Spuma perfectă, proporţiile ideale, măcinarea fină a cafelei, toate într-un singur aparat pe care îţi doreşti să îl ai cât mai curând posibil, acasă sau la birou. Mai mult, Krups Latt'Espress EA829810 dispune de un rezervor pentru apă de 1.7 litri, poate fi alimentat cu până la 260 grame de cafea, este dotat cu un ecran LCD intuitiv, rezervor pentru lapte şi sistemul Krups Thermoblock Compact, care captează adevăratul gust al cafelei la temperatura perfectă.

Design modern şi compact, perfect pentru orice bucătărie

Design-ul compact al espressorului Krups Latt'Espress îţi oferă posibilitatea de a-l integra perfect în bucătăria ta, fără însă a ocupa prea mult spaţiu. După cum bine ştim, esenţele tari se ţin în sticluţe mici -  aşa că bucură-te de designul ergonomic al aparatului şi în acelaşi timp de cafeaua ta preferată.

Recipientul pentru lapte, cu un volum de 600 ml, este detaşabil, ceea ce înseamnă că poţi păstra laptele la frigider, asigurându-i un timp mai mare de conservare. Espressorul mai este dotat cu o pompă de presiune de 15 bari, pentru o savoare intensă, ce îţi permite să te bucuri de adevăratul gust al cafelei proaspăt râşnite. În plus, datorită tehnologiei inovatoare de care beneficiază, te poţi bucura de cinci reţete diferite, în funcţie de starea ta de spirit: espresso scurt, espresso, cafea lungă, cafea şi cappuccino.

Aşadar, oricând vrei o băutură delicioasă, pe bază de cafea, pregătită ca într-o cafenea de renume, o poţi avea în doar câteva minute, în confortul casei tale, savurând-o din cana preferată!

Despre Krups

Istoria companiei Krups începe în 1846, în Germania. Brandul Krups este recunoscut la nivel mondial ca fiind un expert în cafea, datorită strategiei sale inovatoare, creată de echipele proprii ce au lucrat întotdeauna cu cele mai bune tehnologii. Interesul continuu pentru cercetare şi dezvoltare, testele de performanţă, rezistenţa, standardizarea şi utilizarea, care sunt efectuate în Franţa, ajută brandul să evolueze în fiecare zi şi să ofere produse de calitate exceptională clienţilor săi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.