Deputatul Eugen Tomac, preşedinte executiv al Partidului Mişcarea Populară şi candidat la Primăria Sectorului 1, i-a calificat duminică pe contracandidaţii săi, Dan Tudorache (PSD) şi Alexandru Nazare (PNL) „fricoşi şi laşi”, după ce aceştia nu au onorat invitaţia liderului PMP de a participa la o dezbatere, în faţa locuitorilor din Sectorul 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu mă mir. Mă aşteptam ca niciunul dintre cei doi să nu apară. Amândoi se pricep perfect doar să fugă, să se ascundă. Sunt fricoşi şi laşi. Le e frică de o confruntare reală. Nu au curajul să apară în faţa locuitorilor, pentru că ştiu că nu sunt capabili să dezbată, să polemizeze, să facă faţă întrebărilor singuri, fără sufleori”, a declarat Eugen Tomac în faţa sediului PMP din Pajura, acolo unde urma să se desfăşoare dezbaterea.

Candidatul PMP la Primăria Sectorului 1 a declarat că este în continuare deschis să accepte o dezbatere, în caz că cei doi „prind curaj”.

„Ştiu că nu se va întâmpla, întrucât le e prea frică, dar dacă, prin vreo minune, prind curaj şi se decid să accepte provocarea, eu sunt în continuare deschis. Cred că un primar adevărat trebuie să fie printre oameni, să comunice constant cu cetăţenii, nu să se ascundă în spatele unor uşi mereu închise”, a mai spus Eugen Tomac.

Reamintim că Eugen Tomac le-a adresat vineri contracandidaţilor săi, Dan Tudorache (PSD) şi Alexandru Nazare (PNL) invitaţia de a participa duminică, 29 mai, la o dezbatere liberă, în faţa locuitorilor din Sectorul 1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.