În urma acordului privind planul de expansiune încheiat cu OMV Petrom, principalul său partener în segmentul de hosting, Easypost urmează să extindă serviciul de livrare a comenzilor online la nivel naţional. Astfel, pe parcursul următoarelor 12 de luni, serviciul îşi va lărgi aria de acoperire la 33 de judeţe, prin instalarea de automate de livrare în 115 locaţii OMV Petrom pe teritoriul României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În prezent, Easypost operează terminale de livrare în 10 locaţii OMV Petrom pe raza municipiului Bucureşti, sub forma unui proiect demarat în luna ianuarie a acestui an. Decizia de extindere reflectă receptivitatea pieţei locale de e-commerce pentru soluţia propusă, precum şi evoluţia cererii pentru servicii alternative de livrare la punct fix.   

 Soluţia aduce beneficii clare tuturor segmentelor din componenţa unui flux de e-commerce: 
  
 ·         operatorii e-commerce pot ofertă cel mai eficient serviciu de livrare în 24 de ore 
  
 ·         operatorii logistici pot optimiza semnificativ segmentul de costuri last mile 
  
 ·         clienţii controlează integral momentul recepţionării comenzii datorită regimulului de lucru 24/7 
  
 Implementări similare operează la scară extinsă în plan internaţional [Amazon Locker, DHL Packstation, InPost Paczkomaty] şi beneficiază de o rată de acceptare în continuă creştere în rândul clienţilor de e-commerce. Soluţia tehnică Easypost este dezvoltată integral în România şi reprezintă un concept adaptat nevoilor specifice pieţei locale.
 
Easypost mulţumeşte pe această cale partenerului OMV Petrom pentru deschiderea şi abordarea profesionistă, precum şi pentru suportul acordat în desfăşurarea testelor. Acordul privind expansiunea serviciului de livrare a comenzilor online reprezintă succesul unui efort comun de pionierat în piaţă de servicii logistice din România. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.