Videochatul din Romania infloreste pe zi ce trece: studiourile investesc din ce in ce mai multi bani in imagine, modelele sunt promovate foarte intens, iar de vreo doi ani tara noastra a devenit gazda „Oscarurilor” industriei de videochat, organizand cele mai importante premii din domeniu: AW Awards, la Mamaia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aceasta afacere extrem de banoasa, atat pentru patroni, cat si pentru tinerele dispuse sa indeplineasca fanteziile barbatilor cu bani, a evoluat foarte mult din anii `90 si pana astazi. Evaziunea fiscala si santajul la care erau supuse modelele au disparut in mare parte, gratie actiunilor DIICOT si ale Parchetului General, iar astazi vorbim de studiouri de videochat cu cifre de afaceri de milioane de euro pe an, care aduc statului sute de mii de euro din taxe si impozite. In plus, modelele au contracte legale de artist-interpret si beneficiaza de asigurari sociale (pensie si sanatate).

Piata mondiala de videochat este estimata la 10 miliarde de dolari pe an, iar cea autohtona se ridica la aproximativ 100 de milioane de euro. Insa ea creste permanent si se poate dubla in urmatorii trei ani, asa ca nu este de mirare interesul din ce in ce mai mare in acest sector. La ora actuala, in Romania, exista peste 4.000 de studiouri de videochat si peste 100.000 de modele care activeaza pe cele mai mari site-uri de profil din lume. Deoarece tara noastra isi aduce o contributie foarte mare in acest sector si pentru ca modelele si studiourile de videochat din Romania castiga cele mai multe premii la festivalurile internationale, incepand cu 2015, ea a devenit gazda AW Awards, un eveniment care atrage in fiecare an cele mai cunoscute nume din industrie.

Desi videochatul este legal in tara noastra inca din 2003 si a castigat de-a lungul timpului in eleganta si profesionalism datorita investitiilor foarte mari facute de studiourile de videochat in decoruri luxoase si variate, echipamente performante si traininguri pentru modele, el este in continuare comparat cu prostitutia si marginalizat de societate din cauza faptului ca presupune nuditate. Insa putini stiu ca exista si studiouri de videochat, cum este Studio 20, care promoveaza intens videochatul glamour, o imbinare fericita intre videochatul non adult, unde este interzis sa te dezbraci si sa prestezi show-uri erotice si videochatul adult, unde se castiga foarte multi bani.

Si atunci cum atrag modelele de videochat membrii dispusi sa plateasca pentru compania lor exclusiva? Ei bine, atunci cand faci videochat glamour, ele se folosesc de farmecul personal si de inteligenta pentru a tine cat mai mult de vorba un interlocutor. De aceea, in acest domeniu, personalitatea este mult mai importanta decat aspectul fizic. Ca sa faca performanta, ele trebuie sa fie optimiste, vesele, serioase si muncitoare. Cine isi imagineaza ca miile de dolari, care intra lunar in conturile modelelor, sunt usor de facut, se insala amarnic. Fetele acestea dispun de foarte multe calitati si trudesc din greu pentru fiecare ban. Cu cat isi dezvolta abilitatea de a seduce prin vorbe si atitudine, cu atat mai multi bani castiga.

Videochatul nu are nicio legatura cu prostitutia, ci este o forma de comunicare virtuala, prin intermediul camerei video, intre un model si oameni din intreaga lume. Acesta trebuie sa stapaneasca arta de a asculta, de a empatiza si de a vinde o stare de bine, atat de cautata de interlocutori. Nu este usor sa iti pui in valoare farmecul feminin, dar modelele din studiourile de videochat profesioniste sunt adevarate maestre in acest sector. Exersandu-si zilnic puterea de seductie, mai ales cand practica videochatul non adult, ele pot fi comparate foarte usor cu niste gheise moderne, extrem de bine motivate financiar.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.