Bucureşti, 18 iulie 2016 - Ai nevoie de un impuls pentru a performa la capacitate maximă? Descoperă plăcerea de a bea sucuri sănătoase, în culori vibrante, obţinute prin presare la rece. Prin #ColorAttitude, Tefal te provoacă să incluzi în meniul zilnic cât mai multe porţii de fructe şi legume, în combinaţii benefice, pentru un stil de viaţă sănătos.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ştiai că fiecare culoare este asociată cu un beneficiu pentru corp? Sucurile roşii îţi dau forţă interioară, cele portocalii îţi fac plinul cu energie, sucurile galbene îţi oferă vitalitate, cele violet te ajută să te concentrezi, iar cele verzi îţi detoxifiază organismul.

Presa de fructe Infiny Juice de la Tefal îţi oferă un curcubeu de vitamine şi minerale în fiecare pahar de suc proaspăt, astfel încât să începi zilele într-o dispoziţie de super-erou. Încearcă sucul din sfeclă roşie, frunze de ţelină şi fructe moi sau mixul de portocale şi morcovi – va fi o experienţă pe care vei vrea s-o repeţi în fiecare dimineaţă!

Tehnologia prin presare la rece va asigura un rezultat 100% sănătos şi delicios. Aceasta presupune că fructele, legumele şi verdeţurile sunt tăiate şi împinse uşor pe filtrul presei de un ax în spirală, care se roteşte încet. Astfel, reacţiile oxidative sunt reduse la minimum, iar enzimele şi vitaminele rămân intacte.

După o masă copioasă la prânz, stomacul are nevoie de odihnă.  De aceea, poţi înlocui gustarea de după-amiază cu un suc verde. Pune în presa Infiny Juice spanac, broccoli, kale şi castraveţi, iar la final adaugă un praf de ghimbir şi un strop de lămâie! Digestia va fi uşoară, iar pe termen lung vei avea o siluetă de invidiat.

***

 

Despre Tefal®:

Tefal, ingeniozitate acasă

De peste 60 de ani, Tefal vine în întâmpinarea consumatorilor cu produse ingenioase care oferă un gătit echilibrat şi sănătos, cu rezultate garantate. De la vase de gătit, la aparate electrice şi de călcat, Tefal oferă soluţii inovatoare, conviviale, care oferă plăcerea de a le utiliza în fiecare zi.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi www.tefal.ro.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.