Companiile care doresc să participe la Best Employers Study 2016 se mai pot înscrie până la începutul lunii septembrie. Cei mai buni angajatori ai anului vor fi anunţaţi în cadrul Galei Aon Best Employers, care va avea loc pe 24 noiembrie la Bucureşti, Hotel Intercontinental.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Studiul, organizat de Aon România, unul dintre principalii jucători pe piaţa de brokeri de asigurare şi reasigurare din România, este un instrument prin care companiile sunt evaluate de către proprii angajaţi.   

Pentru a participa la Best Employers Study 2016, organizaţiile cu cel puţin trei ani de activitate pe piaţa din România şi peste 50 de angajaţi full time se pot înscrie aici, până la data de 1 septembrie 2016.

La ediţia 2015 au participat 15.500 de angajaţi, 1.150 middle manageri şi 224 directori executivi din 35 de companii. Acest grup de respondenţi a reprezentat o populaţie activă totală de peste 38.000 de angajaţi.

În urma studiului de anul trecut, titlul de „Aon Best Employer 2015” a fost obţinut de către Adobe Systems România, Autonom, Dell, Edenred România, Companiile Mars, Inc. din România (Royal Canin Romania, Mars Romania, Wrigley Romania), McDonald’s România şi Pfizer România.

Studiul este realizat anual şi ajută factorii de decizie din companii să descopere care este nivelul de implicare profesională (engagement) a angajaţilor, legătura lor emoţională faţă de companie, precum şi dacă există diferenţe între percepţia acestora şi cea a managerilor, astfel încât să poată lua măsuri cât mai eficiente.

Metodologia după care se desfăşoară studiul a fost dezvoltată de Aon Hewitt,  divizia de consultanţă şi outsourcing în domeniul managementului resurselor umane a Aon plc.

Aon Hewitt organizează de 20 de ani studii de engagement. Informaţiile obţinute de-a lungul timpului la nivel mondial au demonstrat că organizaţiile ai căror angajaţi au un nivel ridicat de engagement  sunt cu până la 40% mai profitabile, au un nivel al fluctuaţiei de personal cu 25% mai mic, iar poziţiile libere existente sunt ocupate prin recrutare internă cu până la 40% mai mult faţă de companiile ai căror angajaţi manifestă un grad scăzut sau mediu de implicare profesională. 

Aon plc (NYSE: AON) este lider mondial in furnizarea de soluţii de management al riscului, brokeraj de asigurări şi reasigurări, consultanţă resurse umane şi externalizare de servicii. Prin cei 69.000 angajaţi în toată lumea, Aon acordă cele mai bune servicii clienţilor săi din peste 120 de ţări, combinând soluţii de risc inovatoare şi eficiente cu expertiza tehnică a resurselor sale la nivel mondial. Aon a fost numit în mod repetat cel mai bun broker din lume, cel mai bun intermediar de asigurări, cel mai bun intermediar în reasigurări, cel mai bun consultant privind beneficiile pentru angajaţi şi manager de captive de către surse multiple din industria de profil. Vizitaţi www.aon.com  pentru mai multe informaţii despre Aon şi www.aon.com/manchesterunited  pentru detalii privind parteneriatul Aon cu Manchester UnitedAon Romania, unul dintre cei mai mari brokeri de asigurare din România, oferă servicii profesionale de consultanţă în asigurări, reasigurări, managementul de risc şi beneficii pentru angajaţi, pentru companii, autorităţi sau instituţii financiare. Companie înfiinţată în 1991, devine subsidiară a grupului Aon din 2005. Aon Romania deţine certificatul de management al calităţii ISO 9001/2008. Pentru mai multe informaţii despre Aon, vizitaţi www.aon.ro.

Best Employers Study (BES) se adresează companiilor cu peste 50 de angajaţi şi cel puţin trei ani de activitate pe piaţa din România. Pe lângă nominalizarea companiilor Best Employers, acest studiu furnizează o serie de informaţii atât despre angajaţi cât şi despre angajatori. BES îi ajută pe managerii de companii să afle cum pot obţine rezultatele cele mai bune cu resursele pe care le au în companie şi cum pot creşte performanţa afacerii prin optimizarea nivelului de engagement al angajaţilor. Pentru mai multe detalii despre studiul Best Employers în Romania vizitaţi  bestemployerseurope.aon.com/ro/

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.