Odata cu venirea noului an, marile branduri fashion isi pregatesc de lansare noile colectii de produse pentru clientii lor fideli, dar si pentru cucerirea altora. Acelasi lucru se intampla si in cazul firmei Guess, un colos al modei de nivel international, care ne incanta cu modele noi in fiecare sezon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Colectia de ceasuri demana este reinnointa de trei ori in cursul unui an, iar la sfarsitul acestei luni este prima pe anul 2017. Nu va dezvaluim inca secrete, insa se anunta a fi o colectie plina de culori pastelate, cu un aer de prospetime, pentru a intampina primavara cum se cuvine.

Vor fi modele noi atat pentru doamne, in binecunoscutul stil Guess, cat si pentru barbati, colectiile fiind mai mult decat generoase si daca sunteti in cautarea unui nou ceas barbatesc.

Recomandam sa fiti cu ochii pe magazinele de specialitate pentru a fi primi care afla cand va fi disponibila noua colectie, precum si pentru a beneficia de ofertele generoase pentru colectiile de ceasuri demana de anul trecut. Ceasuri Guess se gasesc in marile centre comerciale, precum si online, pe site-ul distribuitorului oficial in Romania, Ceasmania.ro. Important este sa achzitionati aceste produse din magazinele autorizate, pentru a beneficia de cele mai noi modele, la preturile corecte si cu garantia producatorului pentru doi ani. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.