Romanii au inceput sa fie din ce in ce mai exigenti cu privire la calitatea produselor pe care le folosesc, fie ca este vorba despre produse alimentare, produse pentru curatenie sau produse destinate ingrijirii corpului. Iar acest lucru a fost provocat in special de faptul ca romanii s-au convins treptat de faptul ca produsele exportate in estul Europei sunt inferioare din perspectiva calitatii, in comparatie cu produsele destinate restului Europei. Toate acestea in conditiile in care oricum, preturile din Romania sunt mai mari decat cele practicate in restul Europei. De aceea, a aparut nevoia de a crea magazine care sa importe produse originale, de calitate, provenite din restul statelor europene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De ce am creat magazinul online Italianshops

 

Pe baza acestui principiu a luat nastere magazinul online Italianshops, care va pune la dispozitie produse italiene originale, importate direct din Italia. Italianshops isi propune sa ofere romanilor produse italiene de o calitate superioara celor disponibile in magazinele din Romania, la cel mai bun raport calitate-pret. Pentru ca ne dorim sa va furnizam produse de calitate si pentru ca tinem cont intotdeauna de nevoile clientilor nostri, fiecare produs in parte de pe site-ul Italiansops este selectat si evaluat de echipa noastra, cu experienta in alegerea de produse italiene.

 

Oferta de produse italiene a magazinului online Italianshops

 

Italianshops va ofera o gama variata de produse italiene de renume: de la ulei de masline, paste Barilla, la parmezan, paste, sosuri, condimente, dulciuri, cafea, produse gourmet, produse pentru curatenie sau destinate ingrijirii corporale.

 

Iti prezentam doar cateva dintre sortimentele noastre de produse italiene originale:

 

Pastele Barilla reprezinta cel mai popular sortiment de paste italiene din intreaga lume, ideale pentru a prepara retete italiene originale. Pastele Barilla se remarca datorita calitatii lor, demonstrata de forma intacta a acestora dupa fierbere, desepararea perfecta a pastelor fierte si de culoarea aurie. Totodata, gama de paste Barilla conţine suficiente sortimente, astfel incat sa satisfaca orice gust: de la pastele fara gluten si integrale, pana la gama cu forme jucause, destinata copiilor.

 

Un alt sortiment de paste recomandat de Italianshops este Gragnano, o marca de paste artizanale originale italienesti, ce au in compozitie un grau mai dur. Pastele Gragnano sunt realizate conform unei retete antice, si au o porozitate optima ce permite sosului sa patrunda perfect in structura pastelor. Aceste paste pot fi gatite cu sos de carne si besamel, gratinate la cuptor.

 

Pentru ca am vorbit despre paste, trebuie sa mentionam si produsul complementar acestora, cu ajutorul caruia veti gati paste italiene delicioase, ca la carte: sosul italian Barilla. Sosurile Barilla au fost create acum 100 de ani din dragostea pentru paste, pentru a face pregatirea lor mai usoara si a obtine rezultate delicioase. Fiecare reteta de sos pentru paste Barilla a fost conceputa pentru a pune in valoare orice sortiment de paste, de la cele traditionale, pana la cele mai originale combinatii. Daca veti incerca un sos pentru paste de la Barilla, veti fi cuceriti de aroma unica, naturala, la care nu au fost adaugati conservanti.

 

Iar pentru amatorii de dulciuri, Italianshops a pregatit cea mai diversificata si delicioasa gama de produse italiene dulci, un adevarat rasfat al simturilor. Ai de ales intre deliciosii biscuiti Mulino Bianco, sortimentele de ciocolata Novi si Nutella sau pralinele italiene Baci sau Ferrero Rocher. Iar pentru copii, am pregatit o selectie a celor mai delicioase prajituri Kinder, gata de a fi savurate de cei mici.

 

Cei ce iubesc cafeaua vor aprecia cu siguranta gustul original italian al cafelei Lavazza  Crema e Gusto, alegerea italienilor pentru dimineti pline de vitalitate. Aceasta cafea cucereste cu un gust puternic si rafinat, care trezeste simturile si poate fi folosita pentru a gati retete italiane de dulciuri. Daca preferati marca Illy, va recomandam Illy espresso, ambalata in cutia eleganta din metal, care protejeaza si pastreaza nealterat amestecul de cafea, asigurandu-i o prospetime de pana la 25 de luni.

 

Acestea sunt doar cateva dintre produsele italiene originale pe care Italianshops vi le pune la dispozitie. Daca veti intra pe www.italianshops.ro, veti descoperi intreaga gama de produse italiene, ce include produse gourmet, produse de curatenie si produse pentru ingrijirea corporala.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.