Site-ul numărul 1 de divertisment din România, a1.ro, pregăteşte o nouă experienţă online pentru vizitatorii săi. Începând cu luna iulie, a1.ro va pune utilizatorii pe primul plan, oferindu-le un design nou, responsive, care le va permite acestora să interacţioneze într-un mod plăcut atât cu conţinutul, cât şi cu reclamele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noul design a1.ro a plecat de la preferinţele de consum ale utilizatorilor care în proporţie de peste 60% veneau din zona de mobile, rezultând astfel un site responsive 100%.

“Site-ul este responsive, adaptat şi foarte uşor de consumat pe device-uri mobile. Vrem să anunţăm relansarea lui, într-o formulă mult mai prietenoasă de consum digital, o încercare nouă pe piaţă. Va fi o proiecţie reuşită a celui mai bun conţinut de divertisment românesc de televiziune.” - Augustin Roman, Director Digital Antena TV Group.

În ceea ce priveşte conţinutul, a1.ro va pune accent pe producţiile Antena TV Group, cel mai mare producător de video local. Astfel, site-ul va răspunde cerinţelor pieţei şi va acorda o atenţie deosebită zonei video.

“Ai ratat o nebunie de la Neatza cu Răzvan şi Dani? Ai pierdut momentul în care s-au logodit, în direct, preferaţii tăi de la Mireasă pentru fiul meu? N-ai prins breaking news-ul de la Observator? Nici interpretarea de excepţie de la X Factor sau transformarea senzaţională de la Te cunosc de undeva? Nu-i nimic! Intră pe a1.ro, cel mai tare site de divertisment din România şi le găseşti pe toate!” – Cătălin Oprişan, Redactor Şef a1.ro

Pentru a putea accesa conţinutul în condiţii optime, noul a1.ro se va focusa pe o poziţionare mai bună a reclamelor şi va pune accent pe formate mai mari, dar mai puţine. În acest sens, a1.ro a achiziţionat o variantă premium dfp. Astfel, echipa a1.ro va profila utilizatorii şi va targeta diferitele segmente de public cu reclame relevante pentru aceştia.

Din decembrie 2014, a1.ro a devenit liderul de necontestat al site-urilor de divertisment din .ro. De un an şi jumătate, a1.ro conduce cu 14-4 împotriva principalului competitor, protv.ro, scor determinat de numărul lunar de unici. Din octombrie 2015, site-ul din portofoliul Digital Antena TV Group a fost constant liderul categoriei de divertisment. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.