Răzvan Mironescu, candidatul Partidului Naţional Liberal, la Primăria sectorului 6, a susţinut astăzi, 27 mai a.c., o conferinţă de presă la sediul central al partidului în care a vorbit despre doi dintre contracandidaţii din sectorul 6 care au probleme cu legea, ambii fiind urmăriţi penal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am în faţă doi contracandidaţi urmăriţi penal, motiv pentru care lansez un apel către locuitorii sectorului 6 să fie atenţi la integritatea şi la moralitatea celor pe care doresc să îi voteze. Situaţia contracandidaţilor mei se prezintă astfel: Gabriel Mutu, candidatul PSD, este urmărit penal de DIICOT pentru infracţiuni economice. Ştefan Florescu, candidat independent, care are în spate grupuri interlope din Bucureşti, este în atenţia procurorilor DNA pentru presupuse fapte de corupţie legate de Piaţa Progresul din Şoseaua Giurgiului. Totodată, nu există, în momentul de faţă, o declaraţie de avere din care să rezulte cum a cheltuit, de ani de zile, bani pentru campaniile electorale, unele mascate. Din data de 29 aprilie a.c. lui Ştefan Florescu i s-a deschis, la secţia de Poliţie numărul 25, un dosar penal pentru coruperea alegătorului. Acest personaj dubios are datorii fiscale la ANAF şi chiar la Primăria sectorului 6, pentru care candidează astăzi. Mai exact, fundaţia pe care o deţine are datorii la ANAF în valoare de 12.000 lei, pentru care este în executare silită, datoriile fiind vechi şi foarte vechi, iar Administraţia Pieţelor, cu care a avut nişte contracte de asociere, are datorii de peste 25.000 lei”, a declarat Răzvan Mironescu în cadrul conferinţei de presă.

Totodată, candidatul PNL la Primăria sectorului 6 a remarcat că în această campanie electorală mulţi dintre candidaţii PSD au evitat participarea la dezbateri, în frunte cu doamna Firea. “Doamna Firea i-a jignit pe alegători prin refuzul de a accepta invitaţia la dezbateri lansată de Cătălin Predoiu. Bucureştenii au dreptul să vadă soluţiile pe care cei doi le oferă bucureştenilor. Deşi doamna Firea are un discurs articulat, cu dicţie foarte bună, a învăţat pe dinafară ce vrea să le spună alegătorilor, dar nu a înţeles nimic. Un bun exemplu în acest sens a fost la televiziunea B1TV, unde doamna Firea s-a apucat să deseneze pe hârtie schema electrocentralelor RADET”, a exemplificat Răzvan Mironescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.