Îi rog pe locuitorii Sectorului 3 să facă un exerciţiu de imaginaţie şi să se gândească cum ar fi ca uşa primăriei să fie tot timpul deschisă, cum ar fi să fie consultaţi cu privire la modul de alocare al banilor publici sau cum ar fi să fie permanent informaţi despre stadiul proiectelor importante pentru comunitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ca toate acestea să devină realitate trebuie întâi să oprim hoţia şi risipa banilor publici!

 

Transparenţa şi corectitudinea în deciziile Primăriei este sigura modalitate prin care putem pune în practică proiecte realiste care să îmbunătăţească viaţa cetăţenilor.

 

Politica şi administraţia publică se fac cu şi pentru oameni şi tocmai de aceea, după ce voi câştiga Primăria Sectorului 3, uşa mea va fi mereu deschisă pentru audienţe şi fiecare locuitor va putea intra fără pile.

 

Voi fi un primar al oamenilor, voi acţiona ca un angajat loial al nevoilor şi dorinţelor cetăţenilor şi voi face din Sectorul 3 un loc căruia să îi spunem din suflet acasă.

 

Vreau ca oamenii să aibă încredere în proiectele mele, iar acest lucru nu poate fi posibil fără comunicare şi transparenţă la nivel administrativ.

 

Nu mai putem lua decizii fără să ştim poziţia celor care sunt afectaţi de acestea. Cetăţenii trebuie să fie implicaţi în identificarea celor mai bune soluţii pentru problemele cu care se confruntă. Ca primar, voi demara dezbateri publice, consultări cu societatea civilă, cu consilierii civici şi mai ales cu cei afectaţi de deciziile ce se vor lua în cadrul şedinţelor de Consiliu Local. Cetăţenii trebuie să ştie cum se cheltuiesc banii publici şi toate contractele semnate trebuie să fie publicate în 24 de ore de la semnare pe site-ul primăriei!

 

A venit vremea ca transparenţa şi corectitudinea să înlocuiască mascarada şi corupţia marca PSD care au pus stăpânire pe Primăria Sectorului 3!

 

Cristina Pocora

Candidatul PNL pentru Primăria Sectorului 3

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.