Cătălin Predoiu, candidatul PNL la Primăria Capitalei, a participat astăzi, 27 mai a.c., la masa rotundă cu tema ”Viitorul primar general al municipiului Bucureşti în dialog cu organizaţiile patronale naţionale”, organizată de Uniunea Naţională a Patronatului Român (UNPR).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cadrul discuţiilor, Cătălin Predoiu a declarat că, în mandatul său, Primăria Municipiului Bucureşti va deveni un generator de locuri de muncă şi un partener al mediului de afaceri.

Primăria va deveni un generator de locuri de muncă prin proiectele de investiţii si prin parteneriat public-privat. Voi crea un grup consultativ permanent între Primărie şi patronat. Primul proiect pentru acest grup consultativ este redactarea unui proiect de lege pentru simplificarea regimului juridic al IMM-urilor, pentru că ele nu îşi pot permite costuri administrative ca marile companii. În relaţia cu partenerii contractuali, esenţială este atât plata la timp a facturilor, cât şi transparenţa şi echilibrul contractual. Pentru a preveni situaţiile litigioase, avem nevoie de un corp de jurişti de elită la Primărie. Promovarea companiilor din Bucureşti în ţară şi străinătate şi predictibilitatea în activitate sunt obiective pe care mi le asum ca primar general. Un alt lucru important într-o administraţie, la care se uită orice investitor sau om de afaceri, este stabilitatea. Eu nu voi schimba regulile în timpul jocului, nu voi permite controalele şicanatorii. Fără mită în Primărie!”, a subliniat Cătălin Predoiu în discuţiile cu reprezentanţii Uniunii Naţionale a Patronatului Român.


Departamentul de comunicare al PNL Bucureşti

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.